برترینها: سرمربی تیم ملی ایران در جدیدترین پیغام خود به فدراسیون فوتبال خبر از فسخ قرارداد خود داده و خواهان مذاکره جدید شده است موضوعی که سرپرست دبیرکل فدراسیون فوتبال درباره آن ابراز بیاطلاعی کرد.
گویا عدم پرداخت حقوق مارک ویلموتس سرمربی تیم ملی فوتبال ایران کار دست فدراسیون داده و باعث شده تا سرمربی تیم ملی در پیامی خطاب به فدراسیون فوتبال خبر از فسخ قرارداد خود با تیم ملی را بدهد.
ویلموتس ظاهرا به مسئولان فدراسیون فوتبال اطلاع داده که قراردادش را فسخ کرده و از آن ها خواسته تا با حضور در ترکیه برای انعقاد قراردادی جدید با او به توافق برسند؛ اتفاقی که در آستانه بازی حساس با عراق می تواند خبر بسیار بدی برای تیم ملی فوتبال ایران باشد.
واکنش به شائبهی فسخ قرارداد ویلموتس
سرپرست دبیرکل فدراسیون فوتبال درباره شائبه فسخ قرارداد سرمربی تیم ملی فوتبال ابراز بیاطلاعی کرد.
ابراهیم شکوری درباره شائبههایی مبنی بر فسخ قرارداد مارک ویلموتس با فدراسیون فوتبال ایران منتشر شده اظهار کرد: من از این موضوع اطلاعی ندارم. نمیدانم این اخبار از کجا میآید. اگر خبر رسمی وجود داشته باشد ما روی سایت فدراسیون فوتبال و یا از طریق سخنگو اطلاع رسانی خواهیم کرد.
وی در پاسخ به این سوال که پس بنا به صحبتهای شما آقای ویلموتس قراردادش را با فدراسیون فوتبال ایران فسخ نکرده است، گفت: نمیدانم و اطلاعی در این خصوص ندارم اما اگر خبری باشد ما از طریق سایت فدراسیون فوتبال اطلاع رسانی خواهیم کرد.
سرپرست دبیرکل فدراسیون فوتبال در ادامه صحبتهای خود در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر اینکه آیا مطالبات سرمربی تیم ملی فوتبال ایران پرداخت شده است یا خیر هم گفت: آقای تاج درباره این موضوع صحبت کردهاند. صحبتهای ما هم همان صحبتهای آقای تاج است. اینکه بخواهیم دوباره درباره این موضوع صحبت کنیم فکر میکنم کار درستی نباشد. انشاءالله تلاش میکنیم به بهترین شکل فوتبالمان را پیش ببریم و از رسانهها تقاضا داریم با توجه به بازی که امروز تیم ملی جوانان و همین طور تیم ملی فوتبال ساحلی بازی دارد کمک کنند تا هواداران با حضور در ورزشگاه از این تیمها حمایت کنند.
او در پایان در پاسخ به این سوال که آیا با توجه به حواشی موجود مارک ویلموتس در دیدار ایران برابر عراق روی نیمکت تیم ملی فوتبال ایران خواهد نشست یا خیر گفت: قطعا او باید روی نیمکت تیم ملی بنشیند. هواداران نباید نگران باشند. مطمئنا همه ایرانیها باید دست به دست هم بدهند که ما بتوانیم شرایطی ایجاد کنیم تا آرامش در تیم ملی بزرگسالان و سایر تیمهای ملی وجود داشته باشد. در حال حاضر تمرکز ما این است که در تیم ملی بزرگسالان و تیم ملی جوانان و همین طور تیم ملی فوتبال ساحلی آرامش وجود داشته باشد و تا به این لحظه هم مشکلی وجود ندارد و امیدواریم در آینده همه شرایط مناسب باشد. همان طور که گفتم حرف ما همان صحبتهایی است که آقای تاج مطرح کرده است. اگر خبر رسمی هم وجود داشته باشد از طریق سایت فدراسیون فوتبال اطلاع رسانی خواهیم کرد.
اخه تاج ۷۰ ساله تو دیگه به چیت مینازی
نه قیافه درست حسابی
نه سواد درست حسابی
نه حرف زدن میدانی
پس تو بروی ثواب دارد
برادرچراچرندمیگی یعنی اگه کیروش نمیرفت امریکاتحریمهاروبرمیداشت اتفاقاًاگه کیروش بودبیشترکولی بازی درمیاورد
حالااگه کیروشم بودفرقی نمیکردچون مشکل نبودن پوله نه نبودن کیروش
صعود با اما و اگر
مبارک آقای خیابانی و دوستان پرسپولیسی
کیروش هر چی بود ما با پرتغال مساوی کردیم و نزدیک بود حتی اسپانیا رو هم ببریم و به قول دوستمون هر وقت باری با اعراب میشد خیالمون از هر جهت راحت بود که با سه امتیاز برمیگردیم و صعودمون کار بسیار راحتی هستش حالا قهرمانی نداشتیم ولی تیممون تیم بود این بنده خدا همش میگه حمله چیزی از تاکتیک تیمی سر در نمیاره و سیاست تاکتیکی نداره و بازیکنان همش در حال حمله هستن هم خسته میشن و هم مصدوم
ببینم همین خوده تو اگه بودی بدون پول کاری میکردی واسه هیچ کشور غریبه ای!!
چرا همش از نامیدی صحبت می کنید انگاار داخل کشور بیگانه هستیم که این طور نظر می دهیم این جا کشور عزیز ایران است خوب یابد تمام جهان ازش حساب می برند ،باید برای تیم ملی دعا کرد که به امید خدا بریم جام جهانی
کجان اونایی که می گفتن صعود به جام جهانی ساده س و کیروش کار خاصی نکرده
اگه می تونید الآنم صعود کنید
لعنت بر مافیا
تاج حیا کن فدراسیون رها کن
ماها چقدر بدبختیم که ۱مشت دزد نشستن دارن جیب من و همه مردم میزنن اونوقت غصه هاشم باید بخوریم
بی غیرتها همه مردم میدونن که کیروش خیلی مدارا میکرد فقط به خاطر مردم
مقصر رفتنش هم اینا بودن وگرنه کیروش مشکلی نداشت
تازه مگه شما از چی اطلاع دارید که از این مسله اطلاع داشته باشید ایام به کامتان