۹۳۴۹۹۲
۹ نظر
۵۰۱۴
۹ نظر
۵۰۱۴
پ

جمع‌آوری ۲۵هزار بخاری نفتی از مدارس

رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور از جمع‌آوری ۲۵ هزار بخاری نفتی از مدارس خبر داد.

خبرگزاری ایلنا: رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور از جمع‌آوری ۲۵ هزار بخاری نفتی از مدارس خبر داد.

«مهرالله رخشانی‌مهر» معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور درباره جمع‌آوری بخاری‌های نفتی در مناطق محروم کشور توضیح داد: ما دیگر در مدارس بخاری‌های نفتی با علمک گاز نداریم، اگر هم در برخی موارد به صورتی موردی باقی مانده، باید جمع‌آوری شوند.

وی ادامه داد: طبق آخرین آمار حدود ۲۵ هزار بخاری نفتی که علمک گاز داشته‌اند، در مدارس جمع‌آوری شده اند. این مدارس پراکنده بودند. بیشترین آمار بخاری‌های نفتی در استان‌های لرستان و فارس بوده که همه آنها جمع‌آوری شده است. در این میان یک سری بخاری‌های نفتی که زیرساخت گاز ندارند، باقیمانده که آنها هم باید جمع‌آوری شود.

رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور اظهار داشت: حدود ۲۷ هزار بخاری نفتی در کلاس‌های سراسر کشور داریم که زیر ساخت گاز ندارند. البته بخاری‌های استانداردی هستند، اما وجود بخاری نفتی یا شعله مستقیم داخل کلاس درس ممنوع است به همین دلیل این بخاری‌ها نیز از نظر ما استاندارد نیستند و باید جمع‌آوری شوند.

رخشانی مهر با بیان اینکه بیش از ۲۵ هزار بخاری نفتی فاقد زیرساخت در مدارس داریم، گفت: پس از آتش‌سوزی در مدرسه شین آباد و از سال ۹۱ به بعد، تلاش‌های زیادی برای استانداردسازی در حوزه سیستم‌های گرمایشی و بخاری‌های در مدارس انجام شد. برنامه‌ریزی کرده‌ایم تا با کمک رادیاتورهای برقی و اسپیلت‌های دو زمانه، بخاری‌های نفتی باقیمانده را جمع آوری کنیم. برای این اقدام نمی‌توان زمان داد، زیرا زیرساخت لازم فراهم نیست.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: حدود ۶۳ هزار بخاری گازی استاندارد در داخل مدارس داریم. این بخاری‌ها استاندارد هستند و خطرشان نسبت به بخاری‌های نفتی خیلی کمتر است، ولی با این حال وجود شعله مستقیم در کلاس‌های درس ممنوع است، به همین دلیل ما در گام‌های بعدی این بخاری‌ها را جمع آوری خواهیم کرد.

وی در خصوص برنامه‌های آینده برای جمع‌آوری بخاری‌های نفتی در مدارس مناطق محروم کشور گفت: برنامه‌ی ما برای استانداردسازی سیستم‌های گرمایشی مدارس شامل سه مرحله می‌شود؛ گام اول جمع‌آوری بخاری‌های نفتی با علمک گاز، گام دوم جمع‌آوری بخاری بدون علمک گاز و گام سوم جمع‌آوری شعله مستقیم از داخل کلاس درس است. گام اول این اقدامات تمام شده و اکنون در حال ورود به گام دوم هستیم. این اقدام نیازمند یک برنامه میان مدت است، البته اگر در سال آینده اعتبارات را مانند امسال به ما بدهند می‌توانیم گام دوم را ساماندهی کنیم.

رخشانی مهر درباره اعتبارات هزینه شده برای جمع‌آوری بخاری‌های نفتی گفت: تا الان حدود ۵۷۰ میلیارد تومان اعتبار بابت سیستم‌های گرمایشی گرفتیم و میان استان‌ها توزیع کرده‌ایم.

معاون وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در پایان با اشاره به اعتبار مورد نیاز برای جمع آوری بخاری‌های نفتی فاقد علمک گاز گفت: حدود۳۴۰ میلیارد تومان نیاز داریم تا بخاری‌های نفتی فاقد علمک گاز را جمع‌آوری کنیم که البته اعتبار امسال ما کفاف انجام گام دوم را می‌‎‌دهد، ولی برای جمع آوری بخاری با شعله مستقیم، به دلیل اینکه شعله مستقیم ممنوع است برای سال آینده این کار را انجام خواهیم داد از اعتبارات سال آینده برای پیشبرد آن استفاده می‌کنیم.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      چه افتخاری هم می کنند گاز ایران تو جهان دوم باید ۲۰ سال پیش جمع می شدند که شاهد این همه تلفات نمی بودیم

    • کامران

      یعنی از خجالت و شرم باید برین زیر گل که هنوز هنوزه هستن کسانی که از بخاری نفتی استفاده میکنند. بر شرف و مرامتون صد لعنت

      پاسخ ها

      • بدون نام

        اشتباه داری حرف میزنی بخاری نفتی به زمان خودش خیلی خوب بود وهنوز هم خوبه کاربر گرامی اگر متوجه باشی ما باید هنوز از همان بخاریها استفاده کنیم خدا کند روز بد نیاد که باید هیزم بسوزونی

      • بدون نام

        بابا چه حرفی می زنی خب حالا هم خیلی ها به خاطر گاز می میرند بدون سر وصدا

    • ایران داغون

      نه بابا . زحمت کشیدین . میزاشتین ۱۰۰ سال دیگه اینکارو میکردین . زمانی که خودروهای پرنده اختراع شدن و یا زمانی که ۳۰ هزار دانش آموز دیگه توی آتیش میسوختن . الان زوده داداش .

    • بدون نام

      من یک فرهنگی ام. عوض تکرار اینجور اخبار، لطفا فکری برای ماژیک و پاک کن و وایت برد مدارس هم بکتید

    • حمید

      حالاکجا فروختین سیداسماعیل من بخاری ندارم یکیشوبفروشسن به من.

    • بدون نام

      رادیاتور برقی و اسپیلت توجیه اقتصادی و ماندگاری ندارن ، بخاری گازی ، خطرناک است بهترین گزینه طراحی سیستمی شبیه پکیج با ظرفیت بالاتر و کیفیت خوبتر است که به صورت دوره ای بازرسی شود ( به فکر خنک کاری هم باشید ).

    • بدون نام

      با این رفتار وکردارشان انگار که کشف خیلی مهم کرده ما باید هیزم بسوزانیم

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج