پاناکوتای خرمالو؛ دسر لذیذ پاییزی
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
اپیلاسیون نانا 1
استخدام_1
دکتر ولدخانی_1
اپیلاسیون نانا 3
استخدام_3
دکتر ولدخانی_3
اپیلاسیون نانا 4
دکتر ولدخانی_4
استخدام_4
دکتر ولدخانی_2
اپیلاسیون نانا 2
استخدام_2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۹۴۱۳۴۳
۳۰ آذر ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۵
۷۶۲۰
پاناکوتا جز دسر‌های خوشمزه و دلچسبیه که طرفدار‌های زیادی داره. یکی ازنکات مثبتشم اینه که میشه با اضافه کردن انواع طعم‌ها به مزه‌اش کلی تنوع بدیم. مثل پاناکوتای همین مطلب که قراره یه دسر لذیذ پاییزی باشه با استفاده از خرمالو‌های خوشمزه.

برترین‌ها: پاناکوتا جز دسر‌های خوشمزه و دلچسبیه که طرفدار‌های زیادی داره. یکی از نکات مثبتشم اینه که میشه با اضافه کردن انواع طعم‌ها به مزه‌اش کلی تنوع بدیم. مثل پاناکوتای همین مطلب که قراره یه دسر لذیذ پاییزی باشه با استفاده از خرمالو‌های خوشمزه.

پاناکوتا خرمالو

مواد لازم:

  • خامه صبحانه: ۴۰۰ گرم
  • خرمالو: ۴ عدد
  • شیر: ۱/۲ پیمانه
  • آب: ۱/۲ پیمانه
  • شکر: ۱/۲ پیمانه
  • ژلاتین: ۱۶ گرم
  • وانیل: نوک قاشق چای‌خوری

پاناکوتا خرمالو

پاناکوتا خرمالو

طرز تهیه:

۱. برای شروع کافیه تا پودر ژلاتین رو روی آب بپاشیم و بذاریم چند دقیقه‌ای بمونه. اینطوری ژلاتین راحت‌تر آب میشه.

پاناکوتا خرمالو

۲. با حرارت ملایم و هم زدن ژلاتین اجازه میدیم تا ژلاتین کاملا داخل آب حل بشه.

پاناکوتا خرمالو

۳. حالا خامه، شیر، شکر و وانیل رو داخل یه قابلمه دیگه ریخته و با یه همزن دستی شروع به هم زدنشون میکنیم.

پاناکوتا خرمالو

۴. باید دقت کنیم تا حرارت ملایم باشه و مایه اصلا جوش نیاد همین که یکم گرم بشه و شکر کاملا حل بشه کافیه. حالا شعله رو خاموش میکنیم.

پاناکوتا خرمالو

۵. خرمالو‌هایی که داریم رو از پوست جدا کرده و داخل غذاساز میریزیم.

پاناکوتا خرمالو

۶. با توجه به اینکه دوست داریم بافت خرمالو داخل پاناکوتا معلوم باشه یا نه پوره‌اش میکنیم.

پاناکوتا خرمالو

۷. حالا پوره‌ی خرمالو رو به مایه پاناکوتا اضافه میکنیم.

پاناکوتا خرمالو

۸. مایه رو هم میزنیم تا یکدست بشه.

پاناکوتا خرمالو

۹. مرحله‌ی آخر اضافه کردن مخلوط ژلاتین و باز هم زدن مواده.

پاناکوتا خرمالو

۱۰. حالا مایه پاناکوتا رو داخل قالبامون میریزیم و برای ۲ الی ۳ ساعت داخل یخچال میذاریمشون تا خودشنو بگیرن.

پاناکوتا خرمالو

۱۱. برای در آوردن پاناکوتا آماده هم فقط کافیه تا قالب هارو برای چند ثانیه داخل آب ولرم بذاریم تا پاناکوتا از قالب جدا بشه و راحت برگرده.

پاناکوتا خرمالو

۱۲. حالا پاناکوتای خوشمزه‌مون حاضره. 

پاناکوتا خرمالو

گلزار نورمحمدیان
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
20:21 - 1398/09/30
ممنون برای آموزش این دسر سریع و ساده
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
دکتر نائبی_1
انجمن پرستاری ایران_1
سفیر بار ساقدوش_1
شیرآلات زمانی_1
سفیر بار ساقدوش_3
شیرآلات زمانی_3
دکتر نائبی_3
انجمن پرستاری ایران_3
انجمن پرستاری ایران_4
سفیر بار ساقدوش_4
دکتر نائبی_4
شیرآلات زمانی_4
دکتر نائبی_2
شیرآلات زمانی_2
انجمن پرستاری ایران_2
سفیر بار ساقدوش_2
فنی آتل_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی بانو_فوترموبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
کلینیک النا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
کلینیک النا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
آیلین_تزریق چربی
دکتر عارفی - فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
شفا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
تدبیرکالا_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
کیان برنا_فوتر
فنی آتل_فوتر