ماهي ترش و شيرين
۹۴۳۸
۲۵ مهر ۱۳۹۰ - ۰۱:۰۶
۳۸۱۱۶ 
ماهي داروي جهاني قلب
مهمترين خاصيت ماهي جلوگيري از بروز بيماري‌هاي قلبي است طوري که به داروي جهاني قلب شهرت يافته و خوردن ماهي باعث کاهش درد آرتروز مي​شود./ بايد دقت داشت که اکثر غذاهاي چيني در حرارت بالا آماده مي‌شود و زمان پخت براساس تابه و اجاق چيني است.
برترین مجله اینترنتی ایران


مواد لازم :
  • فيله ماهي اوزون برون: 600گرم
  • آب مرغ: 2فنجان
  • رب: 2قاشق غذاخوري
  • هويج: يک عدد
  • فلفل دلمه: يک عدد
  • آرد ذرت: نصف قاشق غذاخوري
  • تخم​مرغ: يک عدد
  • نمک: ميزان لازم
  • سرکه: 2 قاشق غذاخوري
  •  آب زنجبيل تازه: يک قاشق چايخوري
  • شکر: 4قاشق غذاخوري



 طرزتهیه

ماهي را به صورت ورقه​اي برش زده و ماهي برش خورده را به محلول آرد ذرت و تخم​مرغ آغشته مي​کنيم و خوب ورز مي​دهيم. سپس آن را داخل تابه که از قبل آماده کرده​ايم و روغن آن داغ شده ريخته و کمي صبر مي‌کنيم تا پف کند. بعد از آماده شدن آن را داخل ظرف ريخته و کنار مي​گذاريم. حالا مقداري آب داخل تابه ريخته صبر مي​کنيم تا به جوش آيد سپس هويج و فلفل دلمه​اي​هاي ريز شده را کمي مي​جوشانيم  تا نرم شود.  سپس مقداري روغن، شکر، نمک، سرکه و آب زنجبيل، آب مرغ  و  رب را داخل روغن داغ ريخته و با کمي زنجبيل خرد شده روی  حرارت ملايم خوب هم مي‌زنيم. سپس هويج و فلفل دلمه و ماهي را به آن اضافه مي​کنيم.  حدود 2دقيقه صبر مي​کنيم و در آخر کمي محلول آرد ذرت به آن اضافه مي​کنيم.



فوت آشپزي
 
بايد دقت داشت که اکثر غذاهاي چيني در حرارت بالا آماده مي‌شود  و زمان پخت براساس تابه و اجاق چيني است.

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir

مجله اینترنتی برترین ها


نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج