اسنپ پی_استیکی داخلی
adexo3
۹۴۴۵۷۰
۱۲ نظر
۵۰۳۶
۱۲ نظر
۵۰۳۶
پ

تولید نان جیرجیرکی در بریتانیا!

یک نانوایی در بریتانیا، برای اولین بار با استفاده از صد‌ها جیرجیرک قرص نانی تولید کرده است. نانوایی روبرتز در شهر نوریچ، با استفاده از آرد جیرجیرک به صورت محدود اقدام به تولید نان «ترد جیرجیرکی» کرده است. آرد این نان را ایت گراب، نام تجاری برتر در صنعت غذا‌های حشره‌ای، برای این نانوایی تأمین کرده است.

برترین‌ها: یک نانوایی در بریتانیا، برای اولین بار با استفاده از صد‌ها جیرجیرک قرص نان تولید کرده است. نانوایی روبرتز در شهر نوریچ، با استفاده از آرد جیرجیرک به صورت محدود اقدام به تولید نان «ترد جیرجیرکی» کرده است. آرد این نان را ایت گراب، نام تجاری برتر در صنعت غذا‌های حشره‌ای، برای این نانوایی تأمین کرده است.

نانوایی روبرتز اعلام کرده است که هر قرص این نان، حاوی حدود ۳۳۶ جیرجیرک است. جیرجیرک‌ها را خشک و آسیاب کرده‌اند، با آرد گندم و سایر دانه‌های خوراکی مخلوط کرده‌اند، و سپس (با آن ترکیب) نان پخته‌اند. طبق ادعای این نانوایی، نان تهیه شده «بسیار خوشمزه است و رویه تردی دارد.»

تولید نان جیرجیرکی در بریتانیا!

استوارت اسپنسر کالنان، مدیر این نانوایی، گفت: «جیرجیرک ماده غذایی بسیار جدید و هیجان‌انگیزی است. به‌رغم تصور احتمالی مردم، جیرجیرک غذای بسیار مفید و واقعاً خوشمزه‌ای است.» به گمان او چشیدن این نان جدید برای مردم با غافلگیری خوشایندی همراه خواهد بود، و تا به حال بازخورد مردم نسبت به آن بسیار مثبت بوده است.

متخصصان تغذیه ادعا می‌کنند که جیرجیرک نه تنها برای سلامت کبد خوب است، بلکه سرشار از مواد مغذی است و نانی که از جیرجیرک تهیه می‌شود، نسبت به نان‌های معمول پروتئین بیشتری دارد.

حشرات علاوه بر آن که غذایی پایدار و سازگار با محیط زیست به حساب می‌آیند، جداً خوشمزه‌اند و باید به عنوان یکی از مواد اولیه خوب در غذا‌ها مورد توجه قرار گیرند. نان جیرجیرکی منبع خوبی از پروتئین برای مشتریان خواهد بود و مردم می‌توانند با خوردن آن راحت‌تر با طعم غذا‌های حاوی حشرات آشنا شوند.

متخصص تغذیه بالینی، ادل وولستن هلم، با این حرف موافق است و می‌گوید که از نظرگاه تکامل بشر حشرات مدت‌های مدیدی وعده غذایی اصلی روزانه برای انسان بوده‌اند. این کار ما صرفاً حکم بازگشت به سنت‌های غذایی نیاکان‌مان را دارد.

تولید نان جیرجیرکی در بریتانیا!

با توجه به مشکلاتی که مصرف گوشت برای تغییرات اقلیمی و پایداری محیط زیست ایجاد می‌کند، کم کم به لزوم عوض کردن منابع پروتئینی آگاه می‌شویم. از چربی‌های ضروری‌ای که در این جانداران به وفور یافت می‌شود نیز نباید غافل شد.

او اضافه کرد: «وقتی فشار زیادی را که بر زمین و منابع آن وارد می‌شود، در نظر بگیریم، باید از مصرف حشرات به عنوان بهترین غذا خیلی هم استقبال کنیم.»

حشره‌خواری یا انتوموفاگی دارد کم کم در بسیاری از نقاط زمین همه‌گیر می‌شود. سازمان ملل سال گذشته برآورد کرد که دست کم دو میلیارد نفر حشره می‌خورند و بسیاری از آن‌ها نسل اندر نسل و از گذشته‌های دور، این موجودات را می‌خورده‌اند. بیش از ۱۹۰۰ گونه از حشرات، به عنوان غذای انسان مصرف می‌شوند. این سازمان افزود، حشره‌خواری در میان کسانی که حافظ محیط زیست هستند نیز محبوب است، چون نسبت به پرورش دام‌های معمول، اراضی، آب و غذای کمتری برای پرورش حشرات لازم است.

تا به حال بعضی از چهره‌های سرشناس، از جمله نیکول کیدمن، آنجلینا جولی، جاستین تیمبرلیک، و کیتی پری از مصرف حشرات (به‌عنوان منبع غذایی) حمایت کرده‌اند.

منبع: independentpersian - سارا یانگ

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      پاسخ ها

      • بدون نام

        چرا هیچی نفرستادی پستت خالیه

    • بدون نام

      کیتی پری از خوردن گوشت انسان هم حمایت کرده آدمیم گوسفند که نیستیم دنبال کسی راه بیوفتیم هر چی خوردن ما هم بخوریم

    • بدون نام

      حشرات جایگزین مصرف گوشتها هستند و یواش یواش وارد چرخه غذایی میشوند .

      پاسخ ها

      • بدون نام

        عیییی

      • بدون نام

        اگه حسن روحانی یه دوره دیگه باشه شک نکنین حشره هم تو ایران نایاب میشه همه

    • بدون نام

      ملخ خوشمزه س. کبابیش مزه فیله کبابی گوساله میده

    • م.ب.م

      ما که ملخ داریم گوشتالوتره!

      پاسخ ها

      • بدون نام

        من گوشتالو دوست دارم

    • بدون نام

    • رویا ساز

      وحشتناک

      پاسخ ها

      • دکتر علی چلویی از مشهد

        نیست. پدر بزرگ من ملخ می گرفت میداخت داخل روغن سرخ بشه بعد میداد مای بدبدخت مجبور بودیم بخوریم اما مزه خوبی داشت :-)

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج