ساندویچ مرغ مکزیکی؛ راحت و خوشمزه
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
اپیلاسیون نانا 1
کلاسینو_1
لاله زار مال_1
سفیر بار ساقدوش_1
ریزخور_1
کلاسینو_3
اپیلاسیون نانا 3
لاله زار مال_3
ریزخور_3
سفیر بار ساقدوش_3
کلاسینو_4
لاله زار مال_4
سفیر بار ساقدوش_4
اپیلاسیون نانا 4
ریزخور_4
لاله زار مال_2
کلاسینو_2
ریزخور_2
اپیلاسیون نانا 2
سفیر بار ساقدوش_2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۹۴۴۹۱۰
۱۴ دی ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۹
۲۴۳۹۳
ساندویچ مرغ در واقع یکی از سالم‌ترین انواع ساندویچ است که به راحتی می‌توان در منزل تهیه کرد. ساندویچ مرغ مکزیکی نوعی از همین ساندویچ‌های خوشمزه و سالم است.

وب‌سایت غذالند: ساندویچ مرغ در واقع یکی از سالم‌ترین انواع ساندویچ است که به راحتی می‌توان در منزل تهیه کرد. ساندویچ مرغ مکزیکی نوعی از همین ساندویچ‌های خوشمزه و سالم است.

گوشت مرغ، یکی از مهمترین مواد غذایی محسوب می‌شود که سرشار از پروتئین‌های مختلف است. تردیدی نیست که مرغ جایگزینی سالم و مناسب برای گوشت قرمز می ‏باشد. براساس مطالعات انجام شده، غذا‌هایی مثل گوشت مرغ که سرشار از نیاسین هستند می‌توانند از بیماری‌های مغزی از قبیل آلزایمر جلوگیری کنند.

ساندویچ مرغ مکزیکی

بیشتر افرادی که گیاه خوار نیستند ادعا می‌کنند مرغ جز اصلی غذا‌های روزانه آن‌ها است! این گوشت همه کاره، می‌تواند به صد روش مختلف طبخ شود، پس هیچ وقت از خوردن آن خسته نمی‌شوید. مرغ حاوی مواد مغذی زیاد است. می‌توانید آن را برای لاغر شدن انتخاب کرده و بهتر از مواد مغذی آن، استفاده کنید. افرادی که می ‏خواهند مقدار چربی غذای ‏شان را کم کنند، می ‏توانند از گوشت مرغ استفاده کنند. لخم ‏ترین قسمت گوشت مرغ، گوشت سینه‏ می‏ باشد که در مقایسه با ران، چربی اش نصف است.

موارد پیشنهادی در رابطه با گوشت مرغ:

قبل از مصرف برای خوش طعم شدن و ترد شدن آن را در آبلیمو و یا ماست بخوانید و سعی کنید در دمایی سردتر از دمای اتاق نگهداری کنید.

مصرف مرغ منجمد و مرغ گرم هیچ تفاوتی ندارد و فقط افراد باید از خوردن پوست مرغ و جگر آن پرهیز کنند، زیرا آنتی بیوتیک‌ها و چربی‌ها در این قسمت‌ها ذخیره می‌شوند که برای بدن بسیار خطرناک است.

اگر موارد بهداشتی آن را رعایت نکنید به بیماری‌های خطرناکی مبتلا می‌شوید پس بعد از تماس با گوشت مرغ خام دست‌های خود را با آب و صابون بشویید.

ساندویچ مرغ مکزیکی یک ساندویچ بدون استخوان و بدون پوست است که با سینه مرغ، و چاشنی تهیه می‌شود. برای این ساندویچ معمولاً از سس تنوری به عنوان چاشنی استفاده می‌شود، اما در سال‌های اخیر استفاده از سس خردل و سس مایونز نیز محبوبیت پیدا کرده است. در طی سال در این ساندویچ خوشمزه‌ی مکزیکی از گوجه فرنگی و کاهو نیز استفاده می‌شود.

مکزیکی‌ها اولین تهیه کنندگان این ساندویچ بسیار خوشمزه می‌باشند که به همین دلیل به آن ساندویچ مکزیکی می‌گویند، اما پس از آن به سر تا سر جهان برده شد و با افزودن مواد جدیدی همانند انواع پنیر سوئیسی، آمریکایی، چدار، پرولون و پپر جک به این ساندویچِ بیکن شکل‌های تازه‌ای از آن مورد استفاده قرار گرفت. در ادامه با یکی از روش‌های پخت این ساندویچ آشنا می‌شویم.

ساندویچ مرغ مکزیکی

نکات

مرغ را می‌توانید به دو روش در نان استفاده کنید به این صورت که آن را پخته و به قطعات کوچک تبدیل کنید و در نان بگذارید و یا آن را پس از پخت ریش ریش کرده و استفاده کنید.

می‌توان آن را با نان همبرگر یا انواع نان‌های فانتزی مصرف کرد.

از انواع دیگر ساندویچ می‌توان به: نان ذرت با هات داگ، ساندویچ گوشت ایتالیایی، ساندویچ میگو، ساندویچ گوشت و ساندویچ رست بیف اشاره کرد.

مواد لازم

  • سینه مرغ:۱ عدد
  • ران مرغ: ۲ عدد
  • ترکیب سبزیجات (هویج، ذرت، نخود فرنگی): ۴ قاشق سوپ خوری
  • قارچ: ۴ عدد
  • فلفل دلمه‌ای: ۱عدد
  • پیاز: ۱عدد
  • کره: به میزان لازم
  • سس مایونز: به میزان لازم
  • ماست: به میزان لازم
  • آبلیمو: به میزان دلخواه
  • نمک: به میزان دلخواه
  • فلفل: به میزان دلخواه
  • زعفران دم کرده: به میزان دلخواه
  • پنیرا پروسس یا پنیر چدار: به میزان دلخواه

ساندویچ مرغ مکزیکی

ساندویچ مرغ مکزیکی

طرز تهیه

۱. ابتدا سینه و ران مرغ را خرد کنید.

۲. مرغ‌ها را به همراه کره درون تابه بیندازید و آن‌ها را روی حرارت کمی تفت دهید.

۳. مقداری آب به همراه زعفران دم کرده را درون آن‌ها بریزید و حرارت را کم کنید.

۴. درب تابه را بگذارید تا مرغ‌ها کاملا پخته شوند.

۵. پیازهایتان را خرد کنید و آن‌ها را درون یک تابه دیگر بریزید و تفت دهید تا به رنگ طلایی در آید.

۶. تکه‌های مرغ پخته شده را به همراه فلفل دلمه‌ای نگینی شده به آن اضافه کنید و تفت دهید تا فلفل‌ها نرم شوند.

۷. در مرحله بعدی قارچ‌ها را به اندازه دلخواه خرد کنید و به همراه سبزیجات دیگر به تابه اضافه کنید و همه مواد را با هم تفت دهید.

۸. سس مایونز، ماست و آبلیمو را درون یک ظرف بریزید به طوری که سس مایونز رقیق شود.

۹. نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و در نهایت سس تهیه شده را روی مواد بریزید.

۱۰. بعد از اینکه سس کاملا به مواد جذب شد آن‌ها را از روی حرارت بردارید.

۱۱. مواد را روی نان بگذارید پنیر را روی آن قرار دهید و داخل فر بگذارید تا پنیر آب شود و سپس سرو کنید.

انتشار یافته: 2
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
22:02 - 1398/10/19
بد بود
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۰۴:۴۱ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۴
توامتحان کره ای
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
خرید باکس 1
سوییچ ایران_1
شیرآلات زمانی_1
دکتر نائبی_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
عارفی_1
ادیب_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
عارفی_3
دکتر نائبی_3
خرید باکس 3
شیرآلات زمانی_3
ادیب_3
سوییچ ایران_3
ادیب_4
سوییچ ایران_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
شیرآلات زمانی_4
دکتر نائبی_4
عارفی_4
خرید باکس 4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
ادیب_2
دکتر نائبی_2
خرید باکس 2
عارفی_2
سوییچ ایران_2
شیرآلات زمانی_2
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
کالازم_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
آیلین_تزریق چربی موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
شفا_فوترموبایل
انجمن پرستاری ایران_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
کالازم_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
آیلین_تزریق چربی
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
تنورستان_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
آیلین_فوتر کاشت ابرو
انجمن پرستاری ایران_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
موسسه خیریه زهرا_فوتر
شفا_فوتر
فنی آتل_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
کلینیک النا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر