دستگیری دو پزشک به خاطر عمل زیبایی غیرمجاز
معاون پلیس نظارت بر اماکن عمومی پایتخت از دستگیری دو پزشک عمومی که با راهاندازی یک مطب غیرمجاز اقدام به انجام عملهای جراحی زیبایی کرده بودند، خبر داد.
ایسنا نوشت: معاون پلیس نظارت بر اماکن عمومی پایتخت از دستگیری دو پزشک عمومی که با راهاندازی یک مطب غیرمجاز اقدام به انجام عملهای جراحی زیبایی کرده بودند، خبر داد.
نادر مرادی دراینباره گفت: اواخر ماه گذشته زن جوانی با مراجعه به پلیس امنیت عمومی و طرح شکایتی اعلام کرد که برای دریافت خدمات درمانی به یکی از مطب های جراحی زیبایی در شرق تهران رفته؛ اما پس از آن متوجه شده که پزشکان این مطب فاقد پروانه تخصصی جراحی هستند و به همین دلیل از ادامه مراحل درمانی خود منصرف و موضوع را به پلیس گزارش داده است.
مرادی با بیان اینکه بررسی موضوع در دستور کار ماموران معاونت پلیس نظارت بر اماکن عمومی پایتخت قرار گرفت، گفت: در ادامه تحقیقات پلیسی، پرونده مشابه دیگری از سوی اداره بهداشت و درمان به این معاونت ارجاع شد.
وی گفت: تحقیقات تکمیلی به این موضوع به طور ویژه در دستور کار قرار گرفت تا اینکه روز گذشته در بازدید مشترکی که به همراه کارشناسان اداره بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی ایران از این مطب انجام گرفت، مشخص شد
هر دو پزشک این مرکز درمانی دارای پروانه طبابت عمومی بوده و بدون داشتن پروانه تخصصی به صورت غیرمجاز با اخذ مبالغ هنگفت از بیماران خود، جراحی زیبایی لیپوماتیک و لیپوساکشن را انجام می دهند.
وی با بیان اینکه نتیجه تحقیقات صورت گرفته در اختیار مرجع قضایی قرار گرفت، خاطرنشان کرد: صبح روز نهم دی ماه هر دو پزشک عمومی دستگیر و این مطب توسط مأموران معاونت نظارت بر اماکن عمومی پلیس پایتخت پلمب و دستگاه و ادوات غیرمجاز جراحی نیز توسط کارشناسان شبکه بهداشت و درمان توقیف شد.
معاون پلیس نظارت بر اماکن عمومی پایتخت با بیان اینکه تا کنون ۲ تن از شاکیان شناسایی شدهاند، اضافه کرد: متهمان پرونده برای سیر مراحل قانونی به دادسرا معرفی شدند.
معاون پلیس نظارت بر اماکن عمومی پایتخت در پایان با اشاره به اینکه این نوع جراحی در علم پزشکی از جمله جراحی های خطرناک و با ریسک بالا بوده و در صورت نداشتن تخصص لازم ممکن است منجر به مرگ بیمار شود، از شهروندان خواست: به مراکز درمانی و بهداشتی معتبر مراجعه کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف در این خصوص مراتب را سریعا با شماره گیری مرکز فوریتهای پلیس ۱۱۰ گزارش دهند.
نظر کاربران
اونوقت میگن پزشکان قسم خورده هستن!! چ قسمی چ کشکی ؟؟؟؟ همه فقط به فکر جیب خودشون هستن
پاسخ ها
تقصیر زنه بوده که میخواد قیافه خدادایدشو عوض کنه اینا راحت خودشونو میفروشند
لعنت به کسانی که فقط ادعا دارن و هیچ قدمی برای این ملت بر نمیدارن
بیزحمت تشریف بیارید مطب پزشکان رو ببینید 85 درصد اونها دستگاه پوز نزاشتن و نمیگذارن
چون مملکت متعلق یه پولداران و رانتخواران و قدرتمندان سیاسی شده
تو ایران گردش مالی عمل زیبایی خیلی بالاست همه پزشک ها روی اوردن به این تخصص . زیبایی خدادای خیلی جذابیتش بیشتره باور کنید خانوما
طبق قانون پزشک میتونه هر اقدام پزشکی که دوره اونو گذرانده باشه انجام بده و بین پزشک عمومی و متخصص فرقی نیست. یعنی در شرایط لازم پزشک عمومی مجاز به جراحی هم هست.
بین متخصصان هم فرقی نیست یعنی جراح مغز میتونه شکم باز کنه و بالعکس فقط به شرط داشتن تبحر و امکانات لازم.
آدم سودجو تو همه اصناف هست فقط پزشکان زودتر لو میرن !!!
پاسخ ها
پس چرا تخصص می خونن ؟ قانون کدوم کشوره ؟
دقیقا درست میفرمایید
البته تا زمانیکه مشکلی بوجود نیاد
نه اقا هر کاری تخصص خودشو میخواد خانوما میخوان جلب توجه کنند دائم عمل زیبایی انجام میدن چون پولشون کفاف نمیده به دکتری مراجعه میکنند که پول کمتری بگیره
کلک تو هم پزشک الکی هستی,؟