ایده نوروزی: امان از وسوسه شیرینی‌ها! (1)
۹۴۶۶۵
۰۸ اسفند ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۱
۳۸۰۰۲
از آنجا که در عید نوروز مدام در حال دید و بازدید و مهمانی دادن و مهمانی رفتن هستیم، بد نیست شیرینی هایی برای مهمانان تهیه کنیم که خودمان پخته ایم. شیرینی های خوشمزه و زیبایی که مهمانان از طعم عالی آنها لذت ببرند.
 
 
 

برترین ها: از آنجا که در عید نوروز مدام در حال دید و بازدید و مهمانی دادن و مهمانی رفتن هستیم، بد نیست شیرینی هایی برای مهمانان تهیه کنیم که خودمان پخته ایم. شیرینی های خوشمزه و زیبایی که مهمانان از طعم عالی آنها لذت ببرند.

ماکارون نعنایی با شکلات سفید و پنیر ماسکارپونه

•    تعداد: 36 عدد

•    زمان تهیه: 40 دقیقه

•    زمان خنک شدن: 30 دقیقه

•    زمان پخت: 7 دقیقه

مواد لازم

•    مخلوط شکلات سفید و ماسکارپونه*

•    نصف پیمانه کره آب شده

•    یک پیمانه شکر

•    نصف قاشق چایخوری جوش‌شیرین

•    ¼ قاشق چایخوری نمک

•    یک عدد تخم‌مرغ درشت

•    یک قاشق چایخوری وانیل

•    نصف قاشق چایخوری عصاره نعنا

•    دو پیمانه آرد کامل

•    نصف پیمانه شیر

•    رنگ غذای سبز

•    آب‌نبات نعنایی خرد شده



طرز تهیه

1.    ابتدا، مخلوط پنیر ماسکارپونه و شکلات سفید که در ادامه توضیح داده ایم را درست کنید و کنار بگذارید.

2.    سپس، در یک کاسه بزرگ، کره را با هم‌زن برقی با سرعت متوسط به مدت 30 ثانیه هم بزنید. شکر، جوش‌شیرین و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید. تخم‌مرغ، وانیل و عصاره نعنا را اضافه کنید و خوب هم بزنید. به تدریج آرد و شیر را اضافه کنید و دایم مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند. رنگ غذا را به اندازه دلخواه بیفزایید و خمیر را ورز دهید. برای داشتن نتیجه بهتر، خمیر را در یک کیسه به مدت یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید.

3.    فر را با دمای 375 درجه فارنهایت روشن کنید. یک لایه کاغذ روغنی کف سینی فر قرار دهید. خمیر را با قاشق در فاصله های 5 سانتی متری درون سینی بریزید. یک قاشق چایخوری از خمیر برای هر تکه کافی است. آنها را 7 تا 8 دقیقه در فر بپزید. چند دقیقه آنها را کنار بگذارید تا خنک شوند.

4.    سپس یک طرف قطره ها را با مخلوط ماسکارپونه پر کنید، یک لایه دیگر از شیرینی روی آن بگذارید. در صورت تمایل می توانید داخل ماکارون ها آب‌نبات نعنایی خرد شده نیز بریزید.

مخلوط شکلات سفید و ماسکارپونه*

مواد لازم

•    85 گرم شکلات سفید

•    ¼ پیمانه خامه فرم گرفته

•    نصف پیمانه پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای

•    ¼ پیمانه کره آب شده

•    نصف قاشق چایخوری وانیل

•    4 پیمانه پودر قند

طرز تهیه

1.    در یک قابلمه کوچک، شکلات سفید و خامه فرم گرفته را با یکدیگر مخلوط کنید.آنها را روی حرارت ملایم هم بزنید تا آب شوند. سپس از روی حرارت بردارید و به مدت 15 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند.

2.    در یک کاسه بزرگ، پنیر ماسکارپونه و کره را با یکدیگر مخلوط کنید. آنها را با هم‌زن برقی با سرعت ملایم هم بزنید تا نرم شوند. وانیل را اضافه کنید. به تدریج پودر قند را بیفزایید و خوب هم بزنید. سپس مخلوط شکلات سفید خنک شده را اضافه کنید. آنها را 30 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند و سپس درون ماکارون ها قرار دهید.



توپ های گردو و آلبالو

•    تعداد: 48 عدد

•    زمان تهیه: 40 دقیقه

•    زمان پخت: 18 دقیقه

مواد لازم

•    ¼ پیمانه آلبالو خرد شده

•    یک پیمانه کره آب شده

•    نصف پیمانه پودر قند

•    نصف قاشق چایخوری عصاره بادام

•    نصف قاشق چایخوری وانیل

•    دو پیمانه آرد کامل

•    ¾ پیمانه گردوی بوداده و تفت داده خرد شده

•    پودر قند



طرز تهیه


1.    فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید.

2.    در یک کاسه بزرگ، کره را با هم‌زن برقی به مدت 30 ثانیه و سرعت بالا هم بزنید. نصف پیمانه پودر قند، عصاره بادام و وانیل را اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید تا یکدست شوند. آرد را به تدریج اضافه کنید. تا زمانی که می توان آرد را با هم‌زن برقی مخلوط کنید و سپس با قاشق چوبی به هم زدن ادامه دهید. در آخر، گردو و آلبالوی خرد شده را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

3.    خمیرها را به توپ های ریز شکل دهید. کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید. توپ های خمیر را با فاصله در سینی بچینید و آنها را 18 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا کاملا طلایی شوند.

4.    آنها را 5 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شوند. در صورت تمایل روی آنها پودر شکر یا دانه های ریز خوراکی قرمز رنگ بریزید تا شکل زیبایی نیز بگیرند.



کوکی کدوحلوایی

•    تعداد: 60 عدد

•    زمان تهیه: 30 دقیقه

•    زمان پخت: 10 دقیقه

مواد لازم

•    2 پیمانه کره آب شده

•    دو پیمانه شکر

•    دو قاشق چایخوری بیکینگ‌پودر

•    دو قاشق چایخوری جوش‌شیرین

•    یک قاشق چایخوری نمک

•    یک قاشق چایخوری پودر دارچین

•    یک قاشق چایخوری پودر جوزهندی

•    دو عدد تخم مرغ

•    دو قاشق چاخوری وانیل

•    425 گرم پوره کدوحلوایی

•    4 پیمانه آرد کامل

•    نصف پیمانه کره

•    نصف پیمانه شکر قهوه ای

•    ¼ پیمانه شیر

•    یک قاشق چایخوری وانیل

•    2 ¾ پیمانه پودر قند

•    پودر دارچین



طرز تهیه

1.    فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه بزرگ، دو پیمانه کره را با هم‌زن برقی و سرعت متوسط حدود 30 ثانیه هم بزنید. شکر، بیکینگ‌پودر، جوش شیرین، نمک، دارچین و جوزهندی را مخلوط کنید. آنها را خوب مخلوط کنید. سپس تخم مرغ ها و دو قاشق چایخوری وانیل را اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید.

2.    پوره کدوحلوایی را اضافه کنید. پس از اینکه موا یکدست شدند، به تدریج آرد را اضافه کنید و تا جای ممکن با هم‌زن برقی بزنید و سپس با کمک قاشق چوبی آنها را با هم مخلوط کنید.

3.    کف سینی فر یک لایه کاغذ روغنی قرار دهید. از خمیر با فاصله روی سینی فر بریزید. آنها را 10 تا 12 دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا طلایی شوند. سپس آنها را کنار بگذارید تا خنک شوند.

4.     در یک قابلمه کوچک، نصف پیمانه کره و شکر قهوه ای را با یکدیگر مخلوط کنید تا شکرها حل شوند. آنها را درون کاسه کوچکی بریزید. شیر و یک قاشق چایخوری وانیل را به آن اضافه کنید. پودر قند را اضافه کنید و خوب هم بزنید. این خامه را روی کوکی ها قرار دهید و در صورت تمایل، روی آنها پودر دارچین بپاشید.

برچسب ها:
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 6
در انتظار بررسی:1
Iran, Islamic Republic of
20:57 - 1392/12/09
من میخام با مامانم اولی رو درست کنم و مطمینم خیلی خوب میشه!
-
09:03 - 1392/12/10
وای خدا این کدو حلواییه خیلی بدمزه اس
Australia
14:12 - 1392/12/11
سلام بر ارديبهشت و آبان
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۰۷:۰۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
علیک سلام خردادجون!خوبی بابا.....نگرانت شده بودم!!!
آبان
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۵۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
سلام.....
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج