طرز تهیه‌ی چای ماسالا، نوشیدنی گرم هندی
۹۴۹۰۳۰
۲۵ دی ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۸
۵۳۵۹ 
چای ماسالا یک نوع چای هندی است. این چای را با ترکیب چای سیاه، شیر و دارچین و ادویه‌ها و گیاهان معطری همچون هل و دارچین و زنجبیل درست می‌کنند. چای ماسالا یک نوشیدنی گرم و معرکه مخصوص روز‌های سرد زمستان است. چای ماسالا دستور تهیه‌های بسیار زیادی دارد و در سراسر دنیا به شکل‌های مختلف دم می‌شود. این چای به تازگی در کشور‌های اروپایی و امریکایی طرفداران بسیاری را به خود جذب کرده است.

وب‌سایت غذالند - نینا: چای ماسالا یک نوع چای هندی است. این چای را با ترکیب چای سیاه، شیر و دارچین و ادویه‌ها و گیاهان معطری همچون هل و دارچین و زنجبیل درست می‌کنند. چای ماسالا یک نوشیدنی گرم و معرکه مخصوص روز‌های سرد زمستان است.

چای ماسالا دستور تهیه‌های بسیار زیادی دارد و در سراسر دنیا به شکل‌های مختلف دم می‌شود. این چای به تازگی در کشور‌های اروپایی و امریکایی طرفداران بسیاری را به خود جذب کرده است.

چای ماسالا هندی

چای ماسالا فواید بسیاری نیز دارد. این چای هندی باعث تقویت دستگاه ایمنی، کاهش التهاب بدن و بهبود سیستم گوارشی و از بین رفتن جوش‌های صورت می‌شود. اگر از آن دسته افرادی هستید که طعم و مزه چای سیاه را دوست ندارید حتما این چای خوشمزه را امتحان کنید.

این چای را می‌توانید تلخ هم بنوشید یا با عسل و لیمو مزه دار کنید. به جای استفاده از قوری می‌توانید این چای را در لیوان‌های مخصوص دم کنید. از دیگر خواص چای ماسالا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

دارچین یکی از ادویه‌های اصلی این چای است که یکی از مهمترین خواص آن کنترل فشار خون است. اما دقت کنید که طبع دارچین گرم است و نباید آن را در تابستان و روز‌های گرم سال بیش از حد مصرف کنید. دارچین سطح کلسترول و تری دی گلیسیرید خون را تا حد بسیاری پایین می‌آورد.

چای ماسالا قند خون را کنترل می‌کند. فلفل سیاه یکی از ادویه‌هایی است که می‌توانید آن را در چای ماسالا استفاده کنید. فلفل سیاه خاصیت ضد باکتریایی دارد و مقدار مناسب آن به هضم بهتر غذا کمک می‌کند.

در این چای می‌توان از زنجبیل نیز استفاده کرد.

مواد لازم

  • چوب دارچین: ۱ تکه
  • شیر: ۱ پیمانه
  • آب: ۲ پیمانه
  • چای سیاه: ۱ قاشق چای خوری
  • دانه هل: ۲ /۱ قاشق چای خوری
  • شکر: به میزان دلخواه

چای ماسالا هندی

چای ماسالا هندی

مراحل پخت

۱. در یک قوری مناسب مقداری آب همراه با چوب دارچین را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.

۲. سپس حرارت را کم کنید، در قوری را بگذارید و کمی صبر کنید.

۳. شکر، شیر و دانه‌های هل را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۴. حرارت را کم کنید و صبر کنید تا شیر کاملا گرم شود.

۵. در این زمان چای را اضافه کنید.

۶. در قوری را بگذارید و قوری را روی کتری در حال جوش به مدت ۵ دقیقه قرار دهید تا چای به خوبی دم بکشد.

۷. حالا چای را از صافی رد کنید، داخل استکان مورد نظر بریزید و سرو کنید.

انتشار یافته: 6
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
09:05 - 1398/10/25
تصویر چوب زنجیل است نه دارچین
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۲۲:۵۶ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۳
تصویرش درسته
هم زنجبیل داره
هم چوب دارچین
Iran, Islamic Republic of
11:57 - 1398/10/25
جزء اصلی این چای زنجبیل هست تو عکس هم هست بیشتر دقت کنید میخک هم طعمش رو خیلی بهتر میکنه
Iran, Islamic Republic of
15:45 - 1398/10/25
طرز تهیه چای ماسالا کامل نیست میخک وجوز هندی وگُل و فلفل سیاه ودارچین وچای سیاه وزنجبیل وشیر هست طبق ذائقه موقع خوردن می توانید شکر اضافه کنید ببخشید انتقاد کردم
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج