چطور دیزی سنتی ایرانی درست کنیم؟
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
لایکو_1
اپیلاسیون نانا 1
دکتر استرکی_1
کتاب لند_1
اپیلاسیون نانا 3
لایکو_3
کتاب لند_3
دکتر استرکی_3
لایکو_4
کتاب لند_4
دکتر استرکی_4
اپیلاسیون نانا 4
کتاب لند_2
اپیلاسیون نانا 2
لایکو_2
دکتر استرکی_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۹۵۳۸۸۸
۱۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۲
۱۶۳۱۳
آبگوشت یکی از مهم‌ترین و قدیمی‌ترین غذا‌های سنتی ایرانی است؛ از معدود غذا‌هایی که هم در دربار خورده می‌شده و هم (با اندکی تغییر) سر سفره‌ی مردم عادی و رعیت‌ها بوده. یکی از ویژگی‌های غذا‌های ایرانی بسیار کهن این است که به همه‌ی نقاط ایران راه پیدا کرده‌اند و طبق آداب و رسوم هر منطقه به شکلی متفاوت پخته می‌شوند.

مجله دیجی‌کالا - تارا قهرمانی: آبگوشت یکی از مهم‌ترین و قدیمی‌ترین غذا‌های سنتی ایرانی است؛ از معدود غذا‌هایی که هم در دربار خورده می‌شده و هم (با اندکی تغییر) سر سفره‌ی مردم عادی و رعیت‌ها بوده. یکی از ویژگی‌های غذا‌های ایرانی بسیار کهن این است که به همه‌ی نقاط ایران راه پیدا کرده‌اند و طبق آداب و رسوم هر منطقه به شکلی متفاوت پخته می‌شوند.

به همین دلیل انواع آبگوشت در ایران وجود دارد؛ مثل آبگوشت بزباش، آبگوشت قنبید، آبگوشت کشک، آبگوشت بادمجان یا حتی آبگوشت به. خیلی مواقع هم دیزی سنتی یا دیزی سنگی نام شناخته‌شده‌تری برای این غذا است. با این قسمت از آموزش آشپزی تصویری دیجی‌کالا مگ همراه باشید تا طرز تهیه آبگوشت مجلسی یا همان دیزی سنتی ایرانی را با گوشت گوسفند و دمبه به شما آموزش دهیم.

چطور دیزی سنتی ایرانی درست کنیم؟

مواد لازم

  • گوشت گوسفندی با استخوان: ۸۰۰ گرم
  • دمبه: ۶۰ گرم
  • لوبیا سفید: نصف پیمانه
  • نخود: نصف پیمانه
  • گوجه فرنگی: ۳ عدد
  • لیمو عمانی: ۳ عدد
  • سیب زمینی: ۳ عدد متوسط
  • پیاز: ۱ عدد بزرگ
  • زردچوبه، چوب دارچین و پودر دارچین به میزان لازم
  • نمک: به میزان لازم

چطور دیزی سنتی ایرانی درست کنیم؟

چطور دیزی سنتی ایرانی درست کنیم؟

طرز تهیه

۱. نخود و لوبیای سفید را از شب قبل در آب ولرم خیس کنید. پیش از پخت آن‌ها را بشویید و در قابلمه بریزید.

چطور دیزی سنتی ایرانی درست کنیم؟

۲. تکه‌های گوشت، دمبه، پیاز و گوجه فرنگی را همراه دارچین به حبوبات درون قابلمه اضافه کنید.

چطور دیزی سنتی ایرانی درست کنیم؟

۳. ۱٫۵ لیتر آب جوش به قابلمه اضافه کنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. زمانی که آب جوش آمد روی آن کفی ایجاد می‌شود که به علت گوشت است. با استفاده از کفگیر یا یک قاشق کف را از روی آب بگیرید.

چطور دیزی سنتی ایرانی درست کنیم؟

۴. بعداز این که گوشت نیم‌پز شد، با استفاده از یک چنگال لیمو عمانی‌ها را سوراخ، برای ۱۵ دقیقه در آب ولرم خیس و سپس به آبگوشت اضافه کنید.

چطور دیزی سنتی ایرانی درست کنیم؟

۵. وقتی گوشت و حبوبات کاملا پختند، سیب زمینی‌ها را خرد و به قابلمه اضافه کنید. اجازه دهید مواد برای ۳۰ دقیقه‌ی دیگر با هم بپزند.

چطور دیزی سنتی ایرانی درست کنیم؟

۶. بعد از این که همه‌ی اجزای دیزی پخت، دمبه را از قابلمه خارج کنید، در یک تابه روی حرارت قرار دهید، رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید. پس از این که دمبه و رب را کمی با هم تفت دادید، آن‌ها را به دیزی اضافه کنید. در آخر نمک غذا را اندازه کنید.

چطور دیزی سنتی ایرانی درست کنیم؟

دستور پخت و عکس: مریم ابراهیمی

نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
استخدام_1
بهمن پور_داخلی1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
شیرآلات زمانی_1
بهمن پور_داخلی3
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
استخدام_3
شیرآلات زمانی_3
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
استخدام_4
شیرآلات زمانی_4
بهمن پور_داخلی4
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
بهمن پور_داخلی2
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
دکتر عارفی - موبایل فوتر
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
شفا_فوترموبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
فنی آتل_فوتر موبایل
ایرانیان-فوتراصلی222
موسسه خیریه زهرا_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر2
آیلین_فوتر بلفارو
رستوران باغ بهشت _فوتر
کیان برنا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو