طرز تهیه‌ی شیرینی ناپلئونی؛ در خانه دست‌به‌کار شوید!
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی 1
سفیر بار ساقدوش_1
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 1
زمردی_داخلی1
کلاسینو_1
ریزخور_1
سفیر بار ساقدوش_3
زمردی_داخلی3
لاله زار مال_3
ریزخور_3
کلاسینو_3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر نداف کرمانی 3
سفیر بار ساقدوش_4
ریزخور_4
زمردی_داخلی4
اپیلاسیون نانا 4
لاله زار مال_4
دکتر نداف کرمانی 4
کلاسینو_4
لاله زار مال_2
سفیر بار ساقدوش_2
دکتر نداف کرمانی 2
اپیلاسیون نانا 2
ریزخور_2
زمردی_داخلی2
کلاسینو_2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۹۶۶۸۲۵
۱۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۰
۸۲۳۴
شاید شما هم دوست داشته باشید که شیرینی عیدتان را خودتان بپزید. تجربه‌ی پخت شیرینی مانند دیگر آشپزی‌ها، لذت بخش و دوست داشتنی است. اگر می‌خواهید برای عید شیرینی تازه و دست پخت خود روی میزتان باشد، این مطلب به شما کمک می‌کند که با بهترین روش یک تجربه‌ی موفق شیرینی‌پزی در عید امسال داشته باشید.

ایرنازندگی: شاید شما هم دوست داشته باشید که شیرینی عیدتان را خودتان بپزید. تجربه‌ی پخت شیرینی مانند دیگر آشپزی‌ها، لذت بخش و دوست داشتنی است. اگر می‌خواهید برای عید شیرینی تازه و دست پخت خود روی میزتان باشد، این مطلب به شما کمک می‌کند که با بهترین روش یک تجربه‌ی موفق شیرینی‌پزی در عید امسال داشته باشید.

مواد لازم

  • خمیر هزارلای آماده ۱ بسته
  • پودر شکر ۳ قاشق غذاخوری
  • خامه ۲ پیمانه
  • سفیده تخم مرغ ۱ عدد
  • وانیل مایع ۱ دوم قاشق چای‌خوری
  • پودر شکر یا پودر قند برای روی شیرینی

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی؛ در خانه دست به کار شوید!

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی؛ در خانه دست به کار شوید!

طرز تهیه

۱. بهتر است قبل از دست به کار شدن ابتدا فر را روشن کنید تا گرم شود.

۲. دور تا دور خمیر هزارلا را با کاتر ببرید.

۳. سپس آن را با کاتر از وسط دو نیم کنید و هر دو قسمت خمیر را به همراه خمیر‌هایی که از کنارش بریدید داخل سینی فر با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت که از قبل گرم شده به مدت ۷ الی ۱۰ دقیقه قرار دهید، تا خمیر کاملا بالا بیاد و لایه به لایه شود.

۴. دمای فر را پایین آورید و به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه در دمای ۱۸۵ درجه فارنهایت فر قرار دهید تا روی خمیر کمی طلایی شود.

۵. وقتی که از فر بیرون آوردید صبر کنید تا کاملا خنک شوند. نان این شیرینی خیلی ترد و شکننده است.

۶. در این فاصله خامه وسط و روی شیرینی را آماده کنید.

۷. خامه را با پودر شکر و وانیل مخلوط کنید و با هم زن برقی یکدست کنید. بهتر است ظرف و سر هم‌زن را به مدت ۱۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا بر اثر سرما هنگام هم‌زدن، خامه زودتر فرم گیرد.

۸. یک عدد سفیده تخم مرغ را جداگانه هم بزنید تا پف کند و هنگام فرم گرفتن خامه، تخم‌مرغ را به آن اضافه کنید.

۹. برای درست کردن شیرینی هر دو تیکه خمیر پخته شده و آماده شده را توسط چاقو به دو لایه تقسیم کنید.

۱۰. لایه رویی را که پف بیشتری دارد با فشار ضربه‌های چاقو پف آن بگیرید و از خرده‌های ایجاد شده توسط ضربه‌ی چاقو، برای تزیین خود شیرینی استفاده کنید.

۱۱. این شیرینی را می‌توانید دو لایه، سه لایه و حتی چهار لایه درست کنید. ولی به دلیل تردی زیاد این شیرینی و متلاشی نشدن هنگام میل کردن ترجیح به دو لایه درست کردن آن است. می‌توانید برای لایه میانی این شیرینی بجای خامه از کرم وانیل هم استفاده کنید.

۱۲. حالا لایه اول نان را به کمک چاقو با خامه بپوشانید و سپس لایه دوم را روی آن بگذارید و با کمی فشار دست، جایش را ثابت کنید.

۱۳. روی لایه دوم هم خامه برزید و تا هر چند لایه‌ای که می‌خواهید این مراحل را تکرار کنید.

۱۴. در نهایت لایه‌های خمیری که بریده شده بودند و در کنار لایه اصلی نان در فر پخته شدند را با دست پودر کنید و روی لایه آخر که با خامه پوشیده شده است همراه مقداری پودر قند و پودر پسته بریزید. قبل از اینکه شیرینی ناپلئونی آماده شده را برش بزنید.

۱۵. توصیه می‌کنم شیرینی را به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال نگه دارید تا نان آن با وجود خامه رویش نرم‌تر شود و از حالت شکنندگی در بیاید و بعد به اندازه دلخواه، شیرینی را برش بزنید.

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی؛ در خانه دست به کار شوید!

انتشار یافته: 4
در انتظار بررسی:0
France
01:25 - 1398/12/17
بهترین و خوشمزه ترین شیرینی دنیا!
پاسخ ها
دختر ترک
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۵۷ - ۱۳۹۹/۰۹/۰۳
اره واقعا
Iran, Islamic Republic of
11:40 - 1398/12/17
وا کنم ناپلئونی رو؟
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۴۱ - ۱۳۹۸/۱۲/۲۶
وا نکن
بیار ناپلئونی ر
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
عارفی_1
شیرآلات زمانی_1
سوییچ ایران_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
خرید باکس 1
دکتر نائبی_1
خرید باکس 3
دکتر نائبی_3
عارفی_3
سوییچ ایران_3
شیرآلات زمانی_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
دکتر نائبی_4
سوییچ ایران_4
شیرآلات زمانی_4
عارفی_4
خرید باکس 4
خرید باکس 2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
دکتر نائبی_2
سوییچ ایران_2
شیرآلات زمانی_2
عارفی_2
شاخه نبات_ فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
فنی آتل_فوتر موبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
آیلین_تزریق چربی موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
زمردی_فوتر موبایل اصلی
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
تدبیرکالا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
تدبیرکالا_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
شفا_فوتر
زمردی_فوتر اصلی
قالیشویی ادیب_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_تزریق چربی
آیلین_فوتر کاشت ابرو
کلینیک النا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
آیلین_فوتر بلفارو