طرز تهیه‌ی پیتزا فلفل‌دلمه‌ای؛ رژیمی و کم‌کالری
۹۸۱۷۸۳
۲۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۶
۸۳۶۶ 
این روز‌ها که به دلیل ترس از کرونا در منزل به سر می‌بریم و به غذا‌ها و فست فود‌های بیرونی هم نمی‌تونیم اعتماد کنیم، بهترین فرصت برای آشپزی خونگیه. از یه طرف نمی‌شه از غذا‌های لذیذی مثل پیتزا گذشت، از طرف دیگه نگرانی بابت افزایش وزن مثل یه ترمز عمل می‌کنه و مانع خوردن غذا‌های خوشمزه می‌شه.

مجله سلامتی دکتر کرمانی: این روز‌ها که به دلیل ترس از کرونا در منزل به سر می‌بریم و به غذا‌ها و فست فود‌های بیرونی هم نمی‌تونیم اعتماد کنیم، بهترین فرصت برای آشپزی خونگیه. از یه طرف نمی‌شه از غذا‌های لذیذی مثل پیتزا گذشت، از طرف دیگه نگرانی بابت افزایش وزن مثل یه ترمز عمل می‌کنه و مانع خوردن غذا‌های خوشمزه می‌شه. ما با در نظر گرفتن تمامی این مشکلات در این ایام تصمیم گرفتیم طرز تهیه‌ی یه غذای رژیمی، اما خوشمزه رو به شما آموزش بدیم. این پیتزای کم کالری رو می‌تونید بدون عذاب وجدان نوش جان کنید.

مواد لازم

  • فلفل دلمه‌ای قرمز: ۲ عدد بزرگ
  • فلفل دلمه‌ای زرد: ۲ عدد بزرگ
  • زیتون سبز خرد شده: یک دوم فنجان
  • جعفری تازه: یک چهارم فنجان خرد شده
  • سرکه قرمز: دو قاشق چای خوری
  • روغن زیتون: سه چهارم قاشق غذا خوری
  • فلفل سیاه: یک هشتم قاشق چای خوری
  • پنیر پیتزای ایتالیایی: ۴۵۰ گرم
  • پنیر پارمسان تازه رنده شده: ۶ قاشق غذا خوری

طرز تهیه‌ی پیتزا فلفل دلمه‌ای، کاملا رژیمی و کم کالری

طرز تهیه‌ی پیتزا فلفل دلمه‌ای، کاملا رژیمی و کم کالری

روش پخت پیتزا فلفل دلمه‌ای

فر یا ماکروفر را از قبل روشن کنید تا گرم شود.

فلفل دلمه ای‌ها را به درازا دو نیم کنید و دانه‌های آن را خارج کنید.

نیمه‌های فلفل دلمه‌ای را به صورتی که پوستشان رو به بالا باشد در یک ورق فویل قرار دهید و با دست صافشان کنید.

به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا پخته شود.

سپس در یک کیسه با قابلیت زیپ شدن قرارشان دهید و در آن را ببندید (فلفل‌ها را در حالی که گرم هستند داخل کیسه قرار ندهید).

اجازه دهید ۱۵ دقیقه بماند. سپس پوست فلفل‌ها را بکنید و آن‌ها را قطعه قطعه کنید.

در یک کاسه فلفل‌ها را با زیتون سبز، جعفری، سرکه و روغن زیتون مخلوط کنید.

فر را تا دمای ۳۵۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

ترکیب فلفل دلمه‌ای را روی خمیر پیتزا به صورت مساوی تقسیم کنید.

پنیر را نیز روی آن بریزید.

اجازه دهید به مدت ۷ دقیقه در دمای ۳۵۰ درجه بپزد تا زمانی که پنیر آب شود.

پیتزا را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید.

طرز تهیه‌ی پیتزا فلفل دلمه‌ای، کاملا رژیمی و کم کالری

اطلاعات تغذیه‌ای پیتزا فلفل دلمه‌ای

اطلاعاتی که در ادامه آمده مربوط به یک قطعه از این پیتزا میباشد (یک دوازدهم). یعنی هر وعده شامل یک قطعه میشود (شخصی که بیش از این میزان کالری مجاز است که استفاده کند میتواند بیش از یک قطعه میل کند).

  • کالری در یک وعده: ۱۰۴ کالری
  • کالری حاصل از چربی در یک وعده: ۲۸%
  • چربی در یک وعده: ۳٫۲ گرم
  • چربی اشباع در یک وعده: ۱٫۵ گرم
  • چربی غیر اشباع در یک وعده: ۰٫۸ گرم
  • پروتئین در یک وعده: ۴٫۶ گرم
  • کربوهیدرات در یک وعده: ۱۵٫۵ گرم
  • فیبر در یک وعده: ۲٫۱ گرم
  • کلسترول در یک وعده: ۲ میلی گرم
  • آهن در یک وعده: ۰٫۹ میلی گرم
  • سدیم در یک وعده: ۳۰۱ میلی گرم
  • کلسیم در یک وعده: ۶۲ میلی گرم
انتشار یافته: 8
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
10:16 - 1399/01/26
اصلش خمیر پیتزاست که متاسفانه من هرکدام رو خریدم خوب نبوند یا من بلد نبودم خوب درستش کنم چون وقتی پیتزا رو در میارم کاملا خشک شده بود
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۴۸ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۶
از تو اینترنت طرز تهیه خمیر جادویی رو در بیار ،فوق العادس و بسیار راحت
زهرا
Iran, Islamic Republic of
۰۱:۲۲ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۷
به جای خمیر از نون پیتا استفاده کن وقتی میذاری تو فر فقط حرارت از بالا رو بزن
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۰۲:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۱/۲۷
خمیر های آماده چون حرارت دیدند ورطوبت کافی. ندارند وقتی دوباره تو فر میگذارید خشک میشوند و در نتیجه پیتزا ش خوب در نمیاد بنده آشپز ملل هستم توصیه میکنم خمیر پیتزا را خودتان درست کنید مواد لازم آردمایع خمیر فریمان شکر نمک پودرفرانسه شیر خشک است
Iran, Islamic Republic of
16:23 - 1399/01/27
سلام قابل توجه عزیزانی که نان پیتزاشون خشک میشه ....
حتما باید زیر نان مقداری روغن و یک استکان کوچک اب ریخته شود تا خمیر به اندازه کافی نرم و قابل استفاده بشه
حتی اگر در قابلمه هم درست کردین این کار رو انجام بدین
Iran, Islamic Republic of
17:13 - 1399/01/27
مرسی از لطفتون خانما بعدا حتما چیزهای رو که گفتین رعایت می کنم
United States
22:06 - 1399/02/09
ممنون از برنامه و خانم ها آقایان اگر پیتزا را
بانان اصفهان درست
کنین هم مقوی تره هم سالم تره ودیگه لازم
نیست از روزقبل خمیر درست کنین امتحان کنین
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج