طرز تهیه‌ی کیک هویج؛ بدون فر
۹۸۲۶۶۳
۳۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۳
۶۴۹۳ 
اگر شما هم از فر گاز به عنوان کمد در آشپزخانه استفاده می‌کنید نگران نباشید؛ زیرا این کیک را می‎توانید بدون استفاده از فر نیز درست کرد. ما در این مطلب به شما کمک میکنیم خالق طعم واقعی کیک هویج باشید.

ایرنا زندگی: اگر کیک هویج را در بهترین کافه‌ها و کیک‌پزی‌ها هم امتحان کرده باشید، باز هم به پای طعم خانگی آن نمی‌رسد. کیک هویج یکی از پر طرفدارترین کیک‌هایی است که می‌توانید به عنوان کیک روز در کافه‌ها پیدایش کنید؛ اما حالا که به علت کروناویروس خانه‌نشین هستیم، بهتر است جان خود را به خاطر کیک هویج به خطر نیندازیم و در خانه دست به کار شویم.

طعم خاطره‌انگیز کیک هویج، بدون نیاز به فر

اگر شما هم از فر گاز به عنوان کمد در آشپزخانه استفاده می‌کنید نگران نباشید؛ زیرا این کیک را می‎توانید بدون استفاده از فر نیز درست کرد. ما در این مطلب به شما کمک میکنیم خالق طعم واقعی کیک هویج باشید. در نظر داشته باشید که زمان تهیه برای مواد این کیک ۳۰ دقیقه و زمان پخت آن ۶۰ دقیقه است.

مواد لازم:

  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • شکر: ۳۰۰ گرم
  • آرد: ۳۰۰ گرم
  • روغن: ۲۰۰ گرم
  • هویج رنده شده: ۱ لیوان
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای‌خوری
  • وانیل‏: نوک قاشق چای‌خوری
  • دارچین: یک دوم قاشق چای خوری
  • گردو خردشده: ۱۰۰ گرم

طعم خاطره‌انگیز کیک هویج، بدون نیاز به فر

طعم خاطره‌انگیز کیک هویج، بدون نیاز به فر

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا تخم‌مرغ‌ها را با شکر و وانیل مخلوط کنید و خوب هم بزنید به مدت زیاد تا کرم رنگ و کشدار شود (حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه) هم زدن زیاد در این مرحله اثر مهمی روی پف کیک دارد.

۲. روغن را اضافه کرده و دو مرتبه هم بزنید.

۳. هویجو رنده ریز شده را به مواد اضافه کنید.

۴. گردو را به تکه‌های ریز خورد کرده به مواد اضافه کنید.

۵. دارچین را نیز اضافه کرده و هم بزنید تا مواد مخلوط شوند.

۶. در آخر آرد و بکینگ‌پودر را (که از قبل سه بار الک کردید) به مواد اضافه کنید و آرام آرام با همزن دستی هم بزنید تا مخلوط شوند.

۷. اگه دوست دارید می‌توانید گلاب نیز اضافه کرده و آرام یه هم کوچیک بزنید.

۸. مواد آماده شده را در قالب بریزید.

۹. اگه می‌خواهید از فر استفاده کنید قالب را با درجه ۱۸۰ به مدت یک ساعت در فر بگذارید.

۱۰. اگر می‌خواهید مثل ما در قابلمه درست کنید، ابتدا قابلمه‌ای بزرگ‌تر از قالب را انتخاب کنید سپس کمتر از ارتفاع قالب، آب (به طوری که آب در قالب کیک و خمیر آن نرود) در آن بریزید و روی گاز با شعله کم (شعله گاز مانند شعله برای دم دادن برنج) بگذارید.

۱۱. زیر قابلمه را شعله پخش کن بگذارید و از دم کنی استفاده کنید. کمی که قابلمه گرم شد قالب کیک را داخل آن گذاشته و اجازه دهید با همان شعله کم بماند تا بپزد.

۱۲. زمان دقیقی نمی‌شود برای پخت کیک تو قابلمه محاسبه کرد؛ زیرا بستگی به شعله گاز، حجم کیک و نوع مایه کیک دارد؛ ولی تا ۴۰ دقیقه اول اصلا در قابلمه را باز نکنید. بعد از این مدت هر چند دقیقه با خلال امتحان کنین هر وقت چیزی به خلال نچسبید کیک آماده است.

۱۳. می‌توانید از مخلوط خامه‌ی صبحانه، شکر و ژلاتین برای تزئین آن استفاده کنید.

انتشار یافته: 5
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
14:38 - 1399/01/31
کیک هویجی میگن همینه ها !!!!!
زودی درستش کنین تا نپریده
Iran, Islamic Republic of
12:08 - 1399/02/02
من ن درست کردم خوب شد
مرسی برترین ها
Iran, Islamic Republic of
12:51 - 1399/02/12
عالی حتی‌دروستش‌‌کنید
Iran, Islamic Republic of
23:31 - 1399/02/14
من درست نکردم ولی خوردم طعمش عالیییه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج