طرز تهیه‌ی شیرینی گوشفیل خانگی برای ماه رمضان
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
دکتر استرکی_1
کتاب لند_1
اپیلاسیون نانا 1
دکتر استرکی_3
کتاب لند_3
اپیلاسیون نانا 3
اپیلاسیون نانا 4
کتاب لند_4
دکتر استرکی_4
کتاب لند_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر استرکی_2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۹۹۰۹۳۹
۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۸
۷۷۲۳
گوشفیل یک شیرینی ایرانی و اصالتا اصفهانی است و مثل غذای بریان و خورشت ماست در تمام فصول سال در گوشه و کنار این شهر طبخ و سرو می‌شود.

مجله افق‌کوروش: طرز تهیه شیرینی گوش فیل یا گوشفیل (احتمالا به خاطر شباهت ظاهری‌اش به گوش فیل) در ماه مبارک رمضان بسیار مرسوم است. در این روز‌ها که به خاطر اپیدمی و شیوع جهانی بیماری کرونا کمتر از خانه بیرون می‌رویم و اغلب در منزل آشپزی می‌کنیم بد نیست طرز پخت گوش فیل یا گوشفیل خانگی را هم بلد باشیم. گوشفیل یک شیرینی ایرانی و اصالتا اصفهانی است و مثل غذای بریان و خورشت ماست در تمام فصول سال در گوشه و کنار این شهر طبخ و سرو می‌شود. طرز تهیه شیرینی گوشفیل خانگی برای ماه رمضان را در این مطلب بخوانید.

طرز تهیه شیرینی گوشفیل خانگی برای ماه رمضان

مواد لازم

  • زرده تخم مرغ: ۱ عدد درشت
  • آرد سفید: ۱۵۰ گرم یا بیشتر
  • ماست: ۲ قاشق غذاخوری
  • شیر: ۱/۳ لیوان
  • کره نرم شده در دمای محیط: ۵۰ گرم
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
  • وانیل: ½ قاشق چایخوری
  • روغن مایع: برای سرخ کردن به مقدار لازم

مواد لازم برای شربت بار گوشفیل

  • آب: ۲۰۰ سی سی (۴/۵ لیوان فرانسوی دسته‌دار)
  • شکر: ۳۵۰ گرم
  • گلوکز: ۱۰۰ گرم
  • نمک میوه: ½ قاشق چایخوری (از لوازم فروش لوازم قنادی بخرید)
  • گلاب: ۱ قاشق غذاخوری
  • زعفران: ½ قاشق چایخوری

طرز تهیه شیرینی گوشفیل خانگی برای ماه رمضان

طرز تهیه شیرینی گوشفیل خانگی برای ماه رمضان

طرز تهیه

مرحله اول: واقعیت این است که دستور پخت زولبیا و بامیه و گوش فیل تقریبا یکی و بسیار شبیه یکدیگر است. ابتدا زرده تخم مرغ را از سفیده با دقت جدا کنید و در یک کاسه بزرگ ترجیحا استیل با وانیل، شیر و کره نرم شده مخلوط کنید. ترکیب فوق را با همزن دستی آنقدر هم بزنید تا یک حالت کرمی رنگ پیدا کند. سپس ماست را اضافه کنید و باز با همزن دستی هم بزنید. بعد از آن روغن و بیکینگ پودر را اضافه کنید و باز هم با همزن دستی خوب هم بزنید.

مرحله دوم: در این مرحله آرد را اضافه کنید و این بار با دست خوب هم بزنید و ورز بدهید. اگر مقدار بیشتری آرد نیاز بود آن را اضافه کنید. وقتی که خمیر یکدستی درست شد آن را یکجا جمع کنید و روی همان ظرف را با سلفون یا پارچه تمیزی بپوشانید و به مدت دو ساعت در دمای محیط استراحت بدهید.

مرحله سوم: بعد از دو ساعت خمیر را روی سطح کارتان با وردنه پهن کنید. ضخامت خمیر باید نازک و به اندازه ۱ میلی‌متر باشد. سپس خمیر را به صورت لوزی با یک چاقوی تیز یا رول‌بر برش بزنید. می‌توانید با قالب گرد یا ماه و ستاره گوش فیل‌ها را قالب بزنید یا دو طرف لوزی را کمی لای دو انگشت فشار دهید تا جمع شود.

مرحله چهارم: در یک ماهیتابه گود مقداری روغن بریزید (مقدار روغن کم نباشد، چون در این صورت گوشفیل روغن بیشتری به خودش جذب می‌کند). وقتی روغن داغ شد روی شعله متوسط گاز گوش فیل‌های برش زده به صورت لوزی را سرخ کنید. گوشفیل‌ها سرخ شده را در یک آبکش بریزید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود.

طرز تهیه شیرینی گوشفیل خانگی برای ماه رمضان

طرز تهیه شربت بار گوشفیل

شکر، آب و گلوکز را در یک قابلمه مناسب بریزید و روی حرارت ملایم گاز گرم کنید. وقتی شکر شروع به حل شدن کرد، نمک میوه را هم اضافه کنید. بعد از حل شدن شکر و گلوکز نوبت اضافه کردن زعفران و گلاب است. شعله گاز را زیاد کنید تا شربت به مدت ۱۵ دقیقه قل بخورد و با حرارت ملایم کاملا بپزد و قوام بیاید. وقتی شربت آماده شد اجازه دهید دمای آن ولرم شود و سپس گوشفیل‌ها را در آن غوطه‌ور کنید. ۲ الی سه دقیقه صبر کنید و بعد از آغشته شدن گوشفیل به شربت بار، آن‌ها را در آبکش بگذارید تا شهد اضافی گرفته شود.

اصفهانی‌ها گوشفیل را با دوغ میل می‌کنند. ترکیبی که شاید در نگاه اول عجیب به نظر برسد، چون ما معمولا عادت داریم شیرینی‌جات را با چای و قهوه یا ترکیباتی مثل بستنی و خامه و … سرو کنیم. اگر شما هم تجربه طرز پخت گوش فیل و یا خوردن گوشفیل با دوغ را دارید از این تجربه با ما بگویید و اینکه طعمش را می‌پسندید یا خیر.

انتشار یافته: 6
در انتظار بررسی:0
Iran (Islamic Republic of)
17:04 - 1399/02/22
خوردن گوش فیل و دوغ شاید عجیب باشه ولی خیلی خوش طعم میشه،من خیلی دوست دارم
پاسخ ها
حدیث
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۵۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۳
من امتحان کردم حالم بهم خورد
ساراازاصفهان
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۱۰ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۳
ما همیشه گوشفیلو با چای میخوریم
Iran (Islamic Republic of)
22:43 - 1399/02/23
خیلی خوب میشه ،چونکه شیرینی زیاد گوشفیل را که خوردیم با خوردن دوغ یا ماست خنثی میشه و سوزش معده نمی گیریم یا شیرینک به دل نمی زنه .تقریبا مثل چای شیرین با پنیر که میخوریم
پاسخ ها
رزالین
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۴۰ - ۱۳۹۹/۱۲/۰۴
چه جالب
Iran (Islamic Republic of)
15:32 - 1399/12/05
پیشنهاد میکنم یه بار امتحان کنین تا متوجه بشین چقدر خوشمزه س
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
بهمن پور_داخلی1
شیرآلات زمانی_1
استخدام_1
استخدام_3
بهمن پور_داخلی3
شیرآلات زمانی_3
شیرآلات زمانی_4
بهمن پور_داخلی4
استخدام_4
شیرآلات زمانی_2
استخدام_2
بهمن پور_داخلی2
کلینیک النا_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
آیلین_تزریق چربی موبایل
شفا_فوترموبایل
کلینیک فرشته_فوتر
دکتر عارفی - فوتر
شفا_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
آیلین_فوتر بلفارو
کلینیک النا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
موسسه خیریه زهرا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
آیلین_تزریق چربی
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
فنی آتل_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
کیان برنا_فوتر