جزئیات راهاندازی تلویزیون اینترنتی خانگی
معاون وزیر ارتباطات گفت: تخصیص اشتراک رایگان یک ماهه تلویزیون های اینترنتی به کاربران اینترنت خانگی در قالب طرح «هر ایرانی یک تلویزیون اینترنتی» از امروز آغاز شد.
خبرگزاری مهر: معاون وزیر ارتباطات گفت: تخصیص اشتراک رایگان یک ماهه تلویزیون های اینترنتی به کاربران اینترنت خانگی در قالب طرح «هر ایرانی یک تلویزیون اینترنتی» از امروز آغاز شد.
طرح «هر ایرانی یک تلویزیون اینترنتی» امروز ۵ شنبه در مراسم افتتاح پروژه های پیشران اقتصاد دیجیتال، با حضور حسن روحانی رئیس جمهور رونمایی شد.
امیر ناظمی معاون وزیر ارتباطات در این مراسم گفت: یکی از نیازهای اصلی و عمومی مردم، نیاز فرهنگی است و در دنیا نیز قدرت فرهنگی و گفتمان سازی به عنوان قدرت اصلی محسوب می شود.
وی با بیان اینکه هم اکنون حدود ۱.۸ میلیون نفر عضو شبکه ها و سامانه های مختلف پخش ویدئو، موسیقی و تلویزیون اینترنتی هستند و حق عضویت پرداخت می کنند، گفت: در همین حال حدود ۳ میلیون بیننده نیز بدون پرداخت حق عضویت، از محتواهای رایگان استفاده می کنند.
معاون وزیر ارتباطات گفت: شاید این تجربه شیرین حق انتخاب برای محتوا باشد؛ چیزی که در سال های گذشته کمتر در دسترس شهروندان ایرانی بوده است.
ناظمی یکی از چالش های اصلی در شبکه ملی اطلاعات را کمبود محتوا دانست و افزود: در حالی که در دنیا ۷۰ درصد ترافیک اینترنت معمولا به پخش فیلم و ویدئو، موسیقی و صوت تعلق دارد و در ایران این رقم حدود ۲۰ درصد است. این درحالی است که ظرفیت فعلی شبکه ما حدود ۱۴ برابر میزان مصرفی است که مردم از این محصولات فرهنگی استفاده می کنند.
رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران، توسعه سیستم های پخش صوتی و تصویری آنلاین (VOD ) را باعث صرفه اقتصادی در توسعه زیرساخت ها عنوان کرد و گفت: در صورتی که محتوایی وجود داشته و مشتری برای آن محتوا باشد، قاعدتا اشتیاق بیشتری برای سرمایه گذاری در زیرساختها ایجاد می شود و از طرف دیگر نیازهای فرهنگی مردم پاسخ داده می شود.
وی گفت: امروز ماهیانه حدود ۷ میلیارد دقیقه توسط مردم از این محصولات فرهنگی استفاده می شود که عدد قالب توجهی است.
ناظمی با بیان اینکه در سال ۹۲ ارزش کل فروش سینماهای کشور حدود ۴۲ میلیارد تومان بوده است، ادامه داد: امروز با تداوم روند فروش حق اشتراک تلویزیون های اینترنتی اندازه این بازار به حدود ۶۴۸ میلیارد تومان رسیده است.
وی خطاب به رئیس جمهور گفت: سال گذشته وقتی در حضور جنابعالی گزارش عملکرد ارائه می دادیم گفتیم که شبکه حمل و نقل اینترنتی از حمل و نقل سنتی بزرگتر شده و امروز می گوییم اندازه تلویزیون های اینترنتی از تمام فروش در سینماهای کل کشور، بزرگتر شده است.
معاون وزیر ارتباطات با اشاره به اجرای طرح «هر ایرانی یک تلویزیون اینترنتی» در قالب افزایش خدمات محتوا در شبکه ملی اطلاعات گفت: از امروز افتتاح عضویت یک ماهه مردم به صورت رایگان در تلویزیون های اینترنتی فراهم شده که هزینه آن هم از بابت حق عضویت و هم بابت ترافیک رایگان است و کاربران اینترنت ثابت خانگی به مدت یک ماه می توانند به انتخاب خودشان عضو ۳ تلویزیون اینترنتی شوند و از محتوای آن استفاده کنند.
ناظمی تاکید کرد: با اجرای این طرح، پیش بینی می کنیم که بازار تلویزیون های اینترنتی به دو برابر فعلی افزایش پیدا کند.
در این زمینه رئیس جمهور از معاون وزیر ارتباطات پرسید که چرا این امکان را برای کاربران موبایل فراهم نکرده و آیا پول نداشتید که این طرح را برای همه اجرا کنید؟ که ناظمی پاسخ داد: دلیل اجرای این طرح تشویق مردم به استفاد از اینترنت ثابت است و اینترنت ثابت ابزار خانگی بهتری برای با هم بودن است.
در همین حال آذری جهرمی وزیر ارتباطات در توضیح چرایی این تصمیم گفت: معمولا در دنیا ترافیک پخش آنلاین صوت و تصویر و VOD ها روی شبکه های اینترنت ثابت است.
تبلیغات متنی
-
نایبرییس مجلس در برهه حساس کنونی شاعر شد!
-
تصاویری نادر از تهران سال ۱۳۰۶، دو سال پس از انقراض سلسه قاجار
-
چرا بعد از ارتودنسی دندان کج میشود؟
-
شرط جدید و جنجالی برای صدور بیمه شخص ثالث
-
سوپ سبزیجات لوبیاسفید، پیشغذای خوشمزه و سالم
-
روبن آموریم از منچستریونایتد اخراج شد
-
درخواست دو بازیکن برای جدایی از سپاهان
-
خبرهای ناامیدکننده برای پرسپولیس از تاشکند
-
۴ میلیون تومان در حساب همه و ۹۰ میلیون نفر دلخوری
-
پرسپولیس بیخیال آقای لژیونر؛ تراکتور دست به کار شد!
-
وعده وزیر ورزش در مورد استادیوم برای استقلال و پرسپولیس
-
جدایی ۳ بازیکن پرسپولیس هم قطعی شد
-
تصویر دیدهنشده بهزاد فراهانی و دختر یک سالهاش
-
ارز از امروز رسماً تکنرخی شد
-
آخرین وضعیت پرونده خبرنگاری که قربانی همسرکشی شد
-
شرط جدید و جنجالی برای صدور بیمه شخص ثالث
-
۴ میلیون تومان در حساب همه و ۹۰ میلیون نفر دلخوری
-
جدایی ۳ بازیکن پرسپولیس هم قطعی شد
-
ارز از امروز رسماً تکنرخی شد
-
تصاویری تازه از خاکسپاری بهرام بیضایی در آمریکا
-
ملکشاهی و بیمارستان امام در صدر اخبار این ساعات
-
روغن با یک قیمت جدید و عجیب به بازار آمد
-
اوسمار دست روی ستاره استقلالی گذاشت
-
ماجرای مرگ یک نوجوان ۱۷ ساله در قم، مبهم شد
-
چراغ سبز رئیسجمهور به اصلاح مصوبه کنکور؟
-
ژست خاص مادورو در عکس جدیدش جلب توجه کرد
-
قالیباف طرح سوال از رئیسجمهور را نپذیرفت!
-
واکنش جواد نکونام به اعتراضات روزهای اخیر
-
حمله تند ژیلا صادقی به ترانه علیدوستی روی آنتن زنده
-
واقعی و عجیب؛ از ایران دو تیم به جام جهانی میرود
-
اولین عکس رسمی از رئیسجمهور ونزوئلا بعد از بازداشت
-
قیچی برگردان طارمی، گل المپیاکوس را پرپر کرد!
-
عکسی از زندان مادورو و همسرش در نیویورک
-
سورپرایز تازه پرسپولیس با جذب لژیونر جوان
-
رائفیپور پاسخ توهین ایلان ماسک را داد
-
رونمایی از تمام حامیان متعصب و مشهور مادورو در تهران
-
پست جدید ترامپ درباره وضعیت ایران
-
خوشحالی مردم ونزوئلا از دستگیری مادورو توسط آمریکا
-
ترامپ هدف بعدی خود را بعد از ونزوئلا تعیین کرد
-
تصمیم یهویی پزشکیان در تعطیلات، قالیباف را هم نگران کرد
-
تصویر منتسب به دستگیری مادورو جعلی از کار درآمد
-
وضعیت تعطیلی یکشنبه در تهران نامشخص ماند
-
واکنش روسیه به دستگیری مادورو؛ زنده باد سلاح هستهای!
-
توییت بابک زنجانی در ساعات اخیر پر سروصدا شد
-
از امشب منتظر گرانی ناگهانی برخی کالاها باشید
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
-
سالن های آرایش و زیبایی
-
پزشکان پوست و مو
-
آموزشگاه آشپزی در تهران
-
گالری پوشاک
-
اخذ ویزا
-
کاشت ناخن
-
محصولات پزشکی
-
تدریس خصوصی
-
مزون و شوی لباس
-
اعزام دانشجو
-
خدمات آرایشی و زیبایی
-
خدمات درمانی
-
مدارس
-
طلا و جواهر و زیورآلات
-
صرافی
-
محصولات آرایش و زیبایی
-
خدمات حیوانات خانگی
-
مهد کودک
-
مبلمان
-
سیسمونی و نوزاد
-
مراکز درمانی
-
پت شاپ
-
رستوران و تهیه غذا
-
تعمیرات مبل در تهران
-
خدمات تفریح و سرگرمی
-
پزشکان متخصص
-
باشگاه های ورزشی
-
فست فودهای تهران
-
سرویس خواب
-
موبایل
-
دکتر زنان در تهران
-
فروشگاه ها و لوازم ورزشی
-
کافی شاپ و سفره خانه
-
دکوراسیون داخلی
-
لوازم خانگی
-
دندانپزشکان
-
آموزشگاه ها
-
صنایع غذایی
-
تزیینات داخلی
-
خدمات منزل
-
دندانپزشکی کودک
-
آموزشگاه زبان در تهران
-
تشریفات و موسسه پذیرایی
-
خدمات ساختمان
-
فروش و خدمات خودرو
-
پزشکان زیبایی و لاغری
-
آموزشگاه موسیقی
-
خدمات مجالس
-
قالیشویی در تهران
-
سایر خدمات
-
جراحی بینی و زیبایی
-
آموزشگاه هنری
-
آتلیه عکاسی
-
آژانس مسافرتی و هتل
نظر کاربران
عالیه
پاسخ ها
عالیه
جیب مردم خالیه