۲۹۵۵۴۶
۱ نظر
۵۰۲۹
۱ نظر
۵۰۲۹
پ

خَشیل آذربایجانی؛ ایمن بدن در برابر سرما

خشیل یکی از دسرهای زمستانی مردم آذربایجان است که بیشتر در شب های سرد طبخ می‌شود. مردم آذربایجان معتقدند این دسر بدن آنها را برای مقابله با سرمای شدید آماده و قوی می‌کند.

مجله آشپزی مثبت - میترا یوسفی: خشیل یکی از دسرهای زمستانی مردم آذربایجان است که بیشتر در شب های سرد طبخ می‌شود. مردم آذربایجان معتقدند این دسر بدن آنها را برای مقابله با سرمای شدید آماده و قوی می‌کند. حالا در فصل زمستان هستیم می‌توانید این دسر اصیل و خوشمزه میانه‌ای‌ها و البته آذربایجانی‌ها را امتحان کنید.

خَشیل آذربایجانی؛ ایمن بدن در برابر سرما

مواد لازم برای ۴ نفر

  • ۲/۱ و ۱ پیمانه بلغور گندم
  • ۸ ق س آرد گندم
  • ۶ لیوان آب سرد
  • ۱ پیمانه شیر
  • ۲ ق س عسل
  • ۵۰ گرم کره

طرز تهیه:

1. بلغور را که از شب قبل خیس کرده‌اید بگذارید با سه لیوان آب بپزد و خوب آبش کشیده شود.

2. حالا آرد را در تابه‌ای تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

3. بلغور پخته‌شده و سه لیوان آب سرد باقیمانده را به آرد اضافه کرده و هم بزنید. صبر کنید مواد روی حرارت غلیظ شود.

4. حالا تابه را از روی حرارت بردارید و بگذارید دسرتان سرد شود.

5. در یک ظرف مناسب کره، شیر و عسل را باهم مخلوط کنید و آن را وسط دسر بریزید.

نکته

این دسر را می‌توانید با شیره انگور هم سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • علي علي اوغلو

      خانم ميترا يوسفي باسلام خسته نباشيد اين غذائيكه بنام خشيل عنوان كرديد بنده كه يك اذربايجاني 75 ساله هستم ودرميان ايلات و عشاير وكوچ روها وطوايف مختلف رفت امد ومراوده داشتم چنين چيزي بنام خشيل نديدم احتمالا انرا با يك غذاي مشابه جابجا گرفتيد لازم به توضيح است كه خشيل يك غذاي ساده زودپز ودرعين حال مقوي سنگين هضم ايلاتي است كه درمدت حدوديكماه درفصل كوچ چندبار ازان استفاده ميكنند مواد تشيكل دهنده ان عبارت است ار ارد گندم ياجو روغن حيواني شيره انگور يا خرما واغلب دوشاب كشمش ومقداري هم ادويه مانند دارچين وزنجبيل وبدون نمك است وطرزپخت ان اينطوراست كه دريك ساج وارونه نان پزي يا ديگ مسي بمقدار لازم براي نفرات ارد درديگ ريخته بدون اب ويا روغن ارد را روي اجاق گذاشته كمي تفت داده درهمان حال مقداري اب را به تدريج ودرحال همزدن بان اضافه ميكنند تا خمير نسبتا شل شبيه خمير سنگك بدست بيايد خميررا همچنان روي اجاق هم ميزنند تاخامي ان ازبين برود وسپس انرا دربشقابهاي لبه دار بنام دوري كشيدت وروي انرا صاف كرده دوتا حوضچه مدورمتحدالمركز دران ايجاد ميكنند كه دريكي ازانها روغن حيواني داغ كرده يا كره اب شده ودرديگري دوشاب يا شير انگور ريخته وسرو مينمايند طريقه خوردن انهم باينصورت است كه باقاشق كمي ازداخل ديواره حوض روغن برداشته با شيره اغشته كرده ميل ميفرمايند ويا برعكس اين غذا درشهرهاي بزرگ بخاطر سنگيني وچرب وشيريني فراوان همراه باخمير بندرت ازان استفاده ميشد الان دربين عشاير وايلات هم منسوخ شده اما درهرحال بايد اززحمتيكه كشيده وذكرخيري ازاين غذاي درذحال انقراض يادي كرده وازفراموشي ان جلوگيري فرمود ايد جاي تشكر دارد

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج