اینفوگرافی؛ اصول تغذیه در رمضان در شرایط کرونا
انتخاب مواد غذایی مناسب در هر گروه غذایی برای برطرف کردن نیازهای تغذیهای بدن در سه وعده غذایی سحر، افطار و شام ضروری است. در این اینفوگرافیک که بر اساس گزارش دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تهیه شده، شش گروه عذایی و اهمیت مصرف آنها در ماه رمضان بویژه در شرایط شیوع ویروس کرونا بیان شده است.
خبرگزاری ایسنا: انتخاب مواد غذایی مناسب در هر گروه غذایی برای برطرف کردن نیازهای تغذیهای بدن در سه وعده غذایی سحر، افطار و شام ضروری است. در این اینفوگرافیک که بر اساس گزارش دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تهیه شده، شش گروه عذایی و اهمیت مصرف آنها در ماه رمضان بویژه در شرایط شیوع ویروس کرونا بیان شده است.
نظر کاربران
همشون غیر از نان و غلات گران هستند. بخصوص همشون
اگه گیرمون اومد چشم میخوریم والا کو پول
یه بسته لپه 26 هزار تومن