موافقت اولیه استقلال با انتقال جشن قهرمانی به تبریز
مدیرعامل باشگاه استقلال خوزستان مخالف انتقال بازی هفته پایانی با تراکتور به تبریز نیست.
ایرنا: باشگاه تراکتور برای انتقال بازی از اهواز به تبریز در هفته سیاُم و پایانی لیگ برتر مکاتبات رسمی خود با استقلال خوزستان را انجام داده و تقریبا مراحل این کار را قطعی کرده تا بتواند در حضور تماشاگرانش در ورزشگاه یادگار امام جشن قهرمانی را برگزار کند.
کیوان بابادی، مدیرعامل باشگاه استقلال خوزستان در پاسخ به این پرسش که آیا درخواست باشگاه تراکتور به صورت رسمی در اختیار این باشگاه قرار گرفته، عنوان کرد: چند ساعت پیش باشگاه تراکتور نامهای را برای باشگاه استقلال خوزستان ارسال کرد؛ مبنی بر اینکه دیدار دو تیم در هفته سیام لیگ برتر به جای اهواز در ورزشگاه یادگار امام تبریز برگزار شود تا هواداران این تیم بتوانند در جشن قهرمانی شرکت کنند.
او ادامه داد: برای اینکه چنین اتفاقی رخ دهد، باشگاه استقلال خوزستان تابع دستورات و مقررات فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ، هیئت مدیره باشگاه استقلال خوزستان و مسئولانی است که در برگزاری این مسابقه نقش دارند.
مدیرعامل استقلال خوزستان در این باره گفت: با توجه به اینکه قهرمانی تراکتور موجب شد میلیونها مردم آذریزبان ایران خوشحال شده و این جشن قهرمانی فرصتی برای ابراز شادی و همبستگی میان آنان و تمام ایرانیها فراهم میآورد، بنده بهعنوان مدیرعامل باشگاه استقلال خوزستان خوشحال میشوم نقشی در این مهم داشته باشم.
نظر کاربران
زنده باد معرفت زنده با شخصیت انسانی
باید توی خوزستان برگزار میشد حداقل تماشاگرانش میومدن هوای گرم وگردوخاک خوزستان رو تحمل میکردن مطمئنم اگر بر عکس بود عمرا تراکتور قبول نمیکرد
فوتبال آماتور ایران
مجبوری قبول کنی. چون دستور از طرف بالا صادر میشه
خدا برکت بده به پول زنوزی و قدرت نفوذش
کلا شد جام ریاست جمهوری
با دستور رئیس جمهور
آخه چقدر پول میخوای بیچاره ندار
دست شما درد نکنه
میلیاردی ریخته شد به حساب باشگاه استقلال قهرمانی و حالا
جشن قهرمانی با پول مبارکتان باد تبریز
قانون باید برای همه تیم ها یکسان باشه ، این شرایط برای تیم های دیگه در سال های گذشته اتفاق افتاد ولی مخالفت شد.
پدر پول بسوزد که چه کارها میکند.....
تماشاگرای خودتون چی؟
میخوان در اهواز یازی رو ببینن!
بنده های خدا ترکهای جام ندیده!آخی دلمان سوخت!!
لیگ رو مسخره بازی نکنید....