۱۵۱۴۰۸۶
۳ نظر
۵۱۷
۳ نظر
۵۱۷
پ

تصاویری از اعضای دولت طالبان در تهران

امیرخان متقی، وزیر خارجه طالبان، در جریان سفر به تهران با سید عباس عراقچی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار کرد.

تابناک: امیرخان متقی، وزیر خارجه طالبان، در جریان سفر به تهران با سید عباس عراقچی، وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران دیدار کرد.

بر اساس اعلام ضیا احمد تکل، معاون سخنگوی وزارت خارجه طالبان، در این نشست مسائل مربوط به روابط دوجانبه، امنیت مرزها، حقابه ایران از رود هیرمند و وضعیت مهاجران افغانستانی در ایران مورد بررسی قرار گرفت.

photo_2025-05-17_23-53-53

photo_2025-05-17_23-53-50

photo_2025-05-17_22-20-39

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • منصور

    آخه اینها آدم هستن تحویل میگیرید

  • لر تبار

    اومدن کارگر ایرانی بگیرن برا کارفرماهایه افغانیشون

  • 3000778

    خلایق هرچه لایق

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج