۱۵۲۶۶۳۲
۱۴۹۰
۱۴۹۰
پ

عزاداری پیشکسوت پرسپولیس در جمع رفقای قدیمی

بازیکن اسبق پرسپولیس طبق معمول سنوات گذشته برای عزاداری در جمع رفقای قدیمی خود حاضر شد و روز عاشورا را کنار آنها سپری کرد.

خبرورزشی: بازیکن اسبق پرسپولیس طبق معمول سنوات گذشته برای عزاداری در جمع رفقای قدیمی خود حاضر شد و روز عاشورا را کنار آنها سپری کرد.

محمد دادکان بازیکن اسبق پرسپولیس که سابقه ریاست بر فدراسیون فوتبال کشورمان را نیز دارد، دقیقاً مانند سالیان گذشته، در روز عاشورا به جمع رفقای قدیمی خود رفت و کنار آنها مشغول عزاداری شد.

دادکان که چند ماه قبل برادر خود را از دست داد و امسال اولین عاشورا بدون او را سپری می‌کرد، در کنار دوستان قدیمی مشغول عزاداری شد و البته غلامرضا شجاعی برهان یکی از اعضای هیات رئیسه فدراسیون در دوران ریاست دادکان هم مثل همیشه کنارش قرار داشت.

395261

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج