۱۵۳۰۰۹۰
۲۱۱۷
۲۱۱۷
پ

کارخانه بیسکوییت‌سازی در تهران، نیم قرن پیش

تاریخچه کارخانه‌های بیسکویت در ایران به دهه ۱۳۳۰ باز می‌گردد. در آن زمان، کارخانه‌هایی مانند ویتانا و مینو با هدف تولید انبوه بیسکویت و سایر محصولات غذایی آغاز به کار کردند.

انتخاب: تاریخچه کارخانه‌های بیسکویت در ایران به دهه ۱۳۳۰ باز می‌گردد. در آن زمان، کارخانه‌هایی مانند ویتانا و مینو با هدف تولید انبوه بیسکویت و سایر محصولات غذایی آغاز به کار کردند.

6264219

 تاریخچه کارخانه‌های بیسکویت در ایران به دهه ۱۳۳۰ باز می‌گردد. در آن زمان، کارخانه‌هایی مانند ویتانا و مینو با هدف تولید انبوه بیسکویت و سایر محصولات غذایی آغاز به کار کردند. شرکت سالمین در سال ۱۳۵۳ تأسیس شد و در زمینه تولید کیک، بیسکویت و پفک فعالیت دارد. این تصویر متعلق به سال ۱۳۵۲ و مربوط به کارخانه بیسکوییت‌سازی است.

6264214

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

تماشا کنید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج