نوراژین  نی نی بان_استیکی بالا
۱۵۳۳۳۰۲
۲۳۱۰
۲۳۱۰
پ

دروازه‌بان چهارم پرسپولیس استخدام شد!

هافبک اهل مونته‌نگرو پرسپولیس در اتفاقی نادر، دروازه‌بان اضطراری تیمش شد و با یک واکنش تماشایی تیمش را از شکست نجات داد.

ورزش سه:  مارکو باکیچ، بازیکن تازه‌وارد پرسپولیس که در جریان اردوی ترکیه به جمع شاگردان وحید هاشمیان پیوست، امشب در برنانه لایو باشگاه قراردادش را به طور رسمی امضا کرد.

IMG_20250802_004817_750

او پیش از حضور در فوتبال ایران تجربه‌ای خاص و تحسین‌برانگیز را در یونان پشت سر گذاشته است. جایی که به‌عنوان بازیکن او‌اف‌ای کرت در جریان دیداری مقابل آستراس تریپولیس، در نقشی کاملاً متفاوت، ستاره میدان شد.

IMG_20250802_004807_600

در آن دیدار که با نتیجه ۱-۱ در جریان بود، در دقیقه ۸+۹۰ دروازه‌بان او‌اف‌ای، کریستوگیورگوس، به دلیل خطای شدید از زمین اخراج شد و تیمش در آستانه شکست قرار گرفت. در حالی که تیم کِرتی هیچ تعویضی برای آوردن دروازه‌بان ذخیره نداشت، مارکو باکیچ بدون تردید دستکش‌ها را به دست کرد و درون دروازه ایستاد.

IMG_20250802_004805_908

در دقیقه ۱۱+۹۰، آستراس صاحب یک ضربه ایستگاهی خطرناک شد و آلوارس توپ را با شوتی سنگین به سمت دروازه فرستاد، اما باکیچ با واکنشی غریزی و تحسین‌برانگیز مانع از گل شدن توپ شد و یک امتیاز ارزشمند را برای تیمش حفظ کرد. این صحنه به‌سرعت در رسانه‌های یونانی بازتاب یافت و باکیچ از سوی هواداران و هم‌تیمی‌هایش به‌عنوان «قهرمان غیرمنتظره» ستایش شد.

این لحظه فراموش‌نشدنی یکی از موضوعات جالب مصاحبه امشب او در استودیوی پرسپولیس بود. باکیچ گفت:"این در تاریخ ثبت می‌شود. بعد از ۳۵ سال به فینال رسیده بودیم و گلرمان کارت قرمز گرفت و تعویض دیگری نداشتیم. از ۱۶ متری یک ضربه آزاد داشتیم و من رفتم و در گل ایستادم و سیو کردم. تصویرش را دارم و می‌فرستم. این به شما نشان می‌دهد که من یک بازیکن تیمی هستم."

IMG_20250802_004803_762

پس از پایان مسابقه، بازیکنان تیمش با او جشن گرفتند و هواداران حاضر در ورزشگاه «یِنتی کوله» ایستاده او را تشویق کردند. واکنشی احساسی به تلاشی که فراتر از وظیفه یک هافبک بود. واکنش باکیچ نه‌تنها مانع شکست شد بلکه نمادی از تعهد و جنگندگی بازیکنی بود که حالا فوتبالش را در پرسپولیس ادامه می‌دهد.

باکیچ با این حرف‌ها می‌خواست ثابت کند قرار است برای پرسپولیس یک بازیکن در خدمت تیم باشد و هرجا بخواهند به بهترین شکل نقش آفرینی کند. شاید هواداران پرسپولیس بعدها از این اخلاق فوتبالی مارکو حسابی خوشحال بشوند.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج