۱۵۳۷۲۹۸
۱۶۶۶
۱۶۶۶
پ

وینگر سابق ساوت‌همپتون، یک قدم تا استقلالی شدن

وینگر اهل مالی، فاصله زیادی تا استقلالی شدن ندارد.

فوتبالی:  موسی جنپو یکی از بازیکنان مد نظر ساپینتو برای تقویت خط حمله استقلال بود که چندی پیش خبر مذاکرات مثبت باشگاه با این بازیکن را اعلام کرده بودیم.

IMG_20250816_183848_321

حالا خبر می‌رسد که کار انتقال بازیکن از نظر باشگاه استقلال تقریبا تمام شده و ممکن است حتی ظرف ۴۸ ساعت آینده از او رونمایی شود.

وینگر اسبق ساوت‌همپتون که فصل گذشته به صورت قرضی از استاندارد لیژ بلژیک در آنالیا اسپور توپ می‌زد، ۳۶ بازی هم برای تیم ملی مالی انجام داده و حالا کادرفنی استقلال امیدوار است با اضافه شدن او به تیم، مشکلات خط حمله تا حد زیادی برطرف شوند.

تیم استقلال اولین بازی خود در لیگ برتر بیست و پنجم را روز سه شنبه و در خانه تراکتور برگزار می‌کند. گفته می‌شود در صورتیکه توافق مالی نهایی بین استقلال و استانداردلیژ حاصل شود در این هفته از وینگر مالیایی رونمایی خواهد شد. البته حضور او در بازی با تراکتور بعید است اما در صورت نهایی شدن ماجرا، ممکن است استقلال بتواند مجوز لازم برای بازی کردن جنپو از هفته دوم را بگیرد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج