فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۴۲۷۲۹
۲ نظر
۳۸۰
۲ نظر
۳۸۰
پ

خواهران منصوریان باز هم طلایی شدند

سه بانوی سانداکار ایرانی در مسابقات جهانی ووشو به مدال طلا دست پیدا کردند.

خبرآنلاین: چهارمین روز از هفدهمین دوره مسابقات ووشو قهرمانی جهان ۲۰۲۵، از صبح امروز به وقت محلی (شنبه - ۶ سپتامبر) به میزبانی برازیلیا آغاز شد. در بازی فینال مبارزات ساندا بانوان در نوبت عصر، صدیقه دریایی در وزن ۶۵ کیلوگرم به مصاف سوده‌ناز گولی از ترکیه رفت که با نتیجه ۲ بر صفر به پیروزی و مدال طلا دست یافت. دریایی برای صعود به فینال از سد مبارزان مکزیکی و ایتالیایی گذشته بود.

photo_2025-09-06_23-02-22

در دیگر بازی فینال مبارزات ساندا بانوان در نوبت عصر، سهیلا منصوریان در وزن ۷۰ کیلوگرم به مصاف روی‌پینگ چن از چین رفت که با نتیجه ۲ بر یک به پیروزی و مدال طلا دست یافت. منصوریان برای صعود به فینال از سد مبارزان برمودایی و تونسی گذشته بود.

همچنین در بازی فینال مبارزات ساندا بانوان در نوبت عصر، شهربانو منصوریان در وزن ۷۵ کیلوگرم به مصاف شی وانی از هند رفت که با نتیجه ۲ بر صفر مقتدرانه به پیروزی و مدال طلا دست یافت. منصوریان برای صعود به فینال از سد مبارزان مصری و آمریکایی گذشته بود.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • اصفهانی

    💓💓💓

  • تاج کبیر

    درود

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج