فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۴۳۲۱۶
۴۳۲
۴۳۲
پ

استقلال و سپاهان در آسیا ارزشمند شدند

النصر عربستان با ارزش ۱۷۴ میلیون و ۳۱۰ هزار یورو، با فاصله‌ای چشمگیر در صدر باارزش‌ترین تیم‌های سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا قرار دارد در حالی که استقلال با ۱۹.۳۳ میلیون یورو در رتبه چهارم و سپاهان با ۱۶.۹۸ میلیون یورو در جایگاه ششم ایستاده‌اند.

خبرآنلاین: رقابت‌های سطح دوم لیگ قهرمانان آسیا از ۲۵ شهریور آغاز می‌شود و تیم‌ها در هشت گروه چهار تیمی با یکدیگر مصاف می‌دهند. استقلال و سپاهان نماینده‌های ایران در این مسابقات خواهند بود.

النصر عربستان با ۱۷۴ میلیون و ۳۱۰ هزار یورو در صدر باارزش‌ترین تیم‌های این رقابت‌ها قرار دارد. الوصل امارات و الاهلی قطر با ۴۷ میلیون و ۸۳۰ هزار و ۲۲ میلیون و ۵۳۰ هزار یورو در رده‌های بعدی هستند. 

0

تیم فوتبال استقلال ایران با ۱۹ میلیون و ۳۳۰ هزار یورو در رتبه چهارم این رده‌بندی قرار دارد. همچنین تیم سپاهان ایران با ۱۶ میلیون و ۹۸۰ هزار یورو در رده ششم جای دارد.

استقلال در گروه A با المحرق بحرین، الوحدات اردن و الوصل امارات همگروه است. سپاهان هم در گروه C با آخال ترکمنستان، الحسین اردن و موهون باگان هند رقابت‌ می‌کند.

سپاهان در هفته نخست این مسابقات از ساعت ۲۱:۴۵ روز ۲۵ شهریور در اردن به مصاف الحسین می‌رود. استقلال هم ۲۶ شهریور از ساعت ۱۹:۳۰ مهمان الوصل امارات است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج