پسر گوگوش: جانم را مدیون حجازی و روشن هستم
فرزند مشترک گوگوش و محمود قربانی در مصاحبهای تازه درباره دوران کودکیاش گفت: «بازیکنان تیم تاج، حسن روشن و استاد ناصر حجازی میآمدند دم در هتل، دنبال من و من را به تمرین فوتبال میبردند؛ نمیگذاشتند هیچوقت تنها باشم.»
برترینها: کامبیر قربانی، فرزند مشترک گوگوش و محمود قربانی در مصاحبهای تازه درباره دوران کودکیاش گفت: «بازیکنان تیم تاج، حسن روشن و استاد ناصر حجازی میآمدند دم در هتل، دنبال من و من را به تمرین فوتبال میبردند؛ نمیگذاشتند هیچوقت تنها باشم.»
او گفت: «محیطی که من در آن بودم محیط درستی نبود. دلشان برای من میسوخت. من واقعا جانم را مدیون تیم تاج هستم.»
او در ادامه گفت: «حشمت مهاجرانی من را با خودش به اردوی تیم ملی میبرد. در بچگی ورزش من را نگه داشت. اگر این تیم و کسانی که به من محبت کردند، نبودند، من یا مرده بودم، یا زندان بودم یا موادی (معتاد) شده بودم. خدا را شکر میکنم که یکسری بودند که برای من وقت میگذاشتند.»
نظر کاربران
درود بر حسن روشن ،حجازی و مهاجرانی.هوادار پیشکسوت پرسپولیس
خدایش این دگه فرزندگوگوشه مگه گوگوش چندسالشه این فرزندشه این هفتادردکرده
پاسخ ها
گوگوش متولد ۲۹ و ۷۳ سالشه و پسرش متولد ۵۰ است
درود به شرفت که شهامت گفتن واقعیت رو داشتی. درود به تیم تاج و رحمت بر پیشکسوتان از دنیا رفته
بعد ۷۰ یال تازه یادت افتاده مادرت و خراب کنی و با تعریف یکسری افراد مشهور بشی. خجالت بکش مرد
درود بر تاجیهای با مرام
ایشان که از گوگوش بزرگتر نشان می دهد: از نظر سنئ.
حسن روشن و ناصر حجازی جیره خور کسی نبودند ونیستند. همیشه حرف حق را زدند.
شما که سر از کاراته در اوردی،، تو خودت قندونباتی،شکلاتی،،، بابا و مامانت،، چطور با اون همه ثروت یه شغل مناسب برات جفت و جور نکردن،، ولله دم این مردهای روزگار گرم که این همه وقت گذاشتن برای شما
کامبیز جان خدا وند مقصر را نبخشد حالا مقصر یا بابا بوده یا مادر که از هم جدا شدن ولی بگمانم مقصر مادر بوده که تو را زیر بال و پر نگه نداشته
کامبیز جان خیلی ناراحت شدم که تورا گریان دیدم ایشالله همیشه شاد و خندان و زنده دل باشی حق نگهدارد
ناصرخان و حسن آقای روشن ازبزرگاناستقلال بودن وهستن،آقاکامبیز همیشه در صراط مستقیم زندگی کرد و خودش هم دمش گرم که بااینهمه شهرتی که ناخواسته براش بوجود اومده بود ،زندگی شو خوب مدیریت کرد،دمش گرم انشالله سلامت باشن..
همه جوره بهم می امدید .😂😂😂
هم پدرش هم مادرش قیافه ی زیبایی داشتند این به کی برده اینقدر بدشکل هست
انسانیت به شغل و لباس و قیافه نیست.برخی ریشه شون تو خانواده های درست بوده.حجازی میتونست الان اون سر دنیا باشه.موند و زحمت کشید.وطن پرستی یعنی اینکه بجای دشمنی کردن ، کشورت رو آباد کنی. هرکسی هرجور که میتونه .یکی با ثروتش،یمی با فکرش،یکی با امید دادن.امثال حجازی ثابت شده اند.نیغزی به خاطره گفتن نیست ولی دمت گرم.قدر مادرت رو هم بدون.خودش تو ایران پول نداشت تو رو فرستاد آمریکا .