فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۴۴۵۶۹
۱ نظر
۱۰۰
۱ نظر
۱۰۰
پ

تساوی بدون گل چادرملو و ملوان در یک دیدار جنجالی

اولین تساوی بدون گل هفته بین تیم‌های ملوان و چادرملو رقم خورد.

فوتبال برتر: تیم‌های ملوان بندرانزلی و چادرملو اردکان در هفته سوم لیگ برتر به مصاف هم رفتند.

IMG_20250913_200010_657

در این مسابقه که به میزبانی ورزشگاه تختی تهران با توجه به آماده نبودن ورزشگاه شهید نصیری یزد برگزار شد، بازی دو تیم با نتیجه تساوی بدون گل به اتمام رسید تا روند شکست‌ناپذیری هر دو تا با ۵ امتیاز از سه بازی نخست ادامه پیدا کند. مهم‌ترین اتفاق این بازی، اخراج محمد پاپی از ملوان بود که با اعتراض شدید مازیار زارع، کادر فنی ملوان و هواداران این تیم همراه شد.

دو تیم چهار امتیازی جدول این فرصت را داشتند تا با کسب پیروزی به صدر نزدیک شوند و در کنار خیبر هفت امتیازی قرار بگیرند، اما چادرملو و ملوان قدر این فرصت را ندانستند و با تقسیم امتیازات پنج امتیازی شدند و موقتاً در رتبه‌های سوم و چهارم جدول قرار گرفتند.

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • صدیقی

    اون حرکت بازیکن ملوان کارت نداشت وبیخوداخراج شدنیمه اول ملوان تیم برتربودداورناعادلانه بازیکن رواخراج کرد

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج