فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۴۴۶۶۱
۲۲۷
۲۲۷
پ

اولین اقدام استقلالی‌ها برای فراموشی شکست

بازیکنان استقلال در تمرین روز گذشته حلقه اتحاد تشکیل دادند.

ورزش سه: بازیکنان استقلال پیش از شروع تمرین روز گذشته در کیش حلقه اتحاد تشکیل دادند و برای کسب پیروزی مقابل الوصل امارات یکدل شدند. استقلالی‌ها که برخلاف تصور پنج امتیاز مهم را در بازی مقابل ذوب آهن و استقلال خوزستان از دست دادند، حالا در آستانه بازی آسیایی می‌خواهند که روند پیروزی را پیش بگیرند و به کورس مدعیان اضافه شوند.

photo_2025-09-13_21-52-46

استقلال در شرایطی مقابل الوصل قرار خواهد گرفت که این تیم قدرتمند‌تر و پرستاره از دو رقیب قبلی‌شان است و آنها باید با تمرکز و برنامه مشخصی در این مسابقه خارج از خانه به میدان بروند. آبی‌ها به خوبی می‌دانند که مسابقات آسیایی شرایط خاص خودش را دارد و تک تک امتیازات می‌تواند در صعود تیم سرنوشت ساز باشد و نمی‌خواهند اتفاقی که فصل گذشته برای سپاهان افتاد برای آنها هم تکرار شود.

این تیم که تغییرات گسترده‌ای در کادرفنی و لیست بازیکنانش داشته، در اردوها و شرایط تمرینی تیم یکدلی است که جو خوبی را هم تجربه می‌کند اما هنوز در شرایط مسابقه به ترکیب برنده نرسیدند و نتایج آنها تحت تاثیر انگیزه رقبایشان قرار گرفته است.

تمرین روز گذشته استقلال می‌تواند شروعی باشد تا ریکاردو ساپینتو با تغییر در چیدمان تیم، اصلاح جزئیات تاکتیکی و بازیابی اعتماد به نفس تیم آن ها را در مسیر پیروزی قرار دهد.

روزبه چشمی هم با انتشار این تصویر در صفحه شخصی‌اش نشان داد آن‌ها چشم به موفقیت در بازی‌های آینده تیمشان را دارند.

photo_2025-09-14_00-11-34

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج