فلای تودی - بالا استیکی
۱۵۴۴۷۴۸
۱ نظر
۳۵۵
۱ نظر
۳۵۵
پ

آرزوی امید جهان چه بود؟

امید جهان، خواننده بوشهری که شامگاه گذشته، جمعه ۲۱ شهریورماه پس از اجرای برنامه در جشن خرمای بم، دچار سکته قلبی شده بود، روز شنبه ۲۲ شهریورماه در بیمارستان پاستور بم درگذشت.

برترین‌ها: امید جهان، خواننده بوشهری که شامگاه گذشته، جمعه ۲۱ شهریورماه پس از اجرای برنامه در جشن خرمای بم، دچار سکته قلبی شده بود، روز  شنبه ۲۲ شهریورماه در بیمارستان پاستور بم درگذشت.

این سرنوشتی بود که محمود جهان، پدر امید جهان نیز به آن گرفتار شد. محمود جهان  ۸ مرداد ۱۳۹۶ برای اجرای کنسرت به ماهشهر رفته بود و قرار بود ۱۰ مرداد به مناسبت ولادت حضرت علی بن موسی‌الرضا (ع) به صحنه برود اما پیش از اجرای کنسرت بر اثر عارضه قلبی به بیمارستان منتقل شد. این خواننده موسیقی محلی در همان روز ۸ مرداد در بیمارستان صنایع پتروشیمی شهرستان بندر ماهشهر بر اثر عارضه قلبی درگذشت.

امید جهان در یکی از پست‌های اینستاگرامی‌اش بر سر مزار پدر چنین نوشته بود: 

«اگر خریدنی بود می‌خریدیم

برای مادر؛ کمی جوانی

برای پدر؛ عمر دوباره

و برای خودمان؛

خنده‌های کودکی...قدر داشته‌ها رو بدونیم.» 

2295118_429

سریال محکوم نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ناشناس

    روحش شاد
    دل مارو که خیلی شاد کرد

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج