۱۵۵۰۲۳۳
۳۴۱
۳۴۱
پ

سود سرشار: بکام دیگر فوتبالی نیست

دیوید بکام آماده است تا از تجربیاتش در دنیای تجارت استفاده کند.

ورزش سه: بکام پس از یک سال سودآور رکوردشکن، ثروت هنگفتی به دست آورد. شرکت او درآمد تجمیعی ۷۳ میلیون پوندی (۹۸ میلیون دلاری) کسب کرد که نسبت به سال قبل یک درصد افزایش داشته است. بکام علاوه بر مالکیت مشترک باشگاه اینترمیامی در لیگ فوتبال آمریکا و باشگاه دسته چهارمی سالفورد سیتی در انگلیس، چندین کسب‌ و کار دیگر را تحت شرکت مادر DRJB Holdings اداره می‌کند.

سان مدعی شده است که شرکت بکام با ثبت درآمد ۷۳ میلیون پوندی، رشد یک درصدی نسبت به سال قبل داشت. این افزایش عمدتاً پس از آن حاصل شد که بکام از صرفاً یک «چهره تبلیغاتی» به «موسس و مدیر برند» تبدیل شد و معاملات بیشتری را در پشت صحنه به سرانجام رساند.

46

شرکت DRJB Holdings که چتر تمام فعالیت‌های تجاری بکام محسوب می‌شود، شاهد افزایش ۲۴ درصدی در سود تجمیعی بود و حالا ۳۵ میلیون پوند (۴۷ میلیون دلار) سودآوری دارد. این جهش سود به لطف قراردادهای موفق با برند پوشاک مردانه باس و توافق‌نامه لیسانس با شرکت Safilo eyewear رقم خورد. برخی از دیگر همکاری‌های این شرکت شامل قرارداد با ویلکینز و شارک نینجا می‌شود.

یک منبع نزدیک به بکام درباره موفقیت او در دنیای تجارت به سان گفت:«دیوید همچنان چهره‌ای بسیار پرطرفدار برای کمپین‌هاست اما در عین حال به یک تاجر فوق‌العاده باهوش و تاثیرگذار نیز تبدیل شده است. او واقعاً از کارهای مدیریتی و جلسات هیئت‌مدیره لذت می‌برد و در حالی‌که همچنان فوق‌العاده به نظر می‌رسد، احتمالاً دیگر نمی‌خواهد تا همیشه روی بیلبوردها با لباس زیر حضور داشته باشد. شش سال پس از راه‌اندازی شرکت مدیریت برند خودش، حالا بیش از هر زمان دیگری درگیر امور است. او در مرحله‌ای هیجان‌انگیز از تکامل کاری‌اش قرار دارد و عاشق شروع پروژه‌های جدید است.»

 

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

سریال شفرونی نسخه کامل

با تخفیف ویژه در فیلیمو

مشاهده آنلاین

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

وب گردی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج