۱۵۵۰۵۱۸
۴۰۴
۴۰۴
پ

پیام ستاره غایب پرسپولیس به هم تیمی‌ها!

مدافع ملی‌پوش پرسپولیس که بازی با گل‌گهر را نیز به دلیل مصدومیت از دست داده، پیش از این جدال برای هم‌تیمی‌هایش آرزوی موفقیت کرد.

خبرآنلاین: پرسپولیس بعد از تساوی‌های سریالی اکنون برابر تیمی قرار خواهد گرفت که توانسته طی فصول گذشته عملکرد موفقی مقابل آن به نمایش گذاشته و پیروزی‌های خوبی کسب کند.

0

محمدحسین کنعانی‌زادگان مدافع میانی و ملی‌پوش پرسپولیس  به دلیل مصدومیت همانند جدال قبلی در این بازی نیز قادر به همراهی تیمش نخواهد بود. با این حال به نظر می‌رسد طبق وعده پزشکان او بعد از فیفادی در رقابت برای حضور در ترکیب قرار گرفته و به جمع شاگردان در دسترس وحید هاشمیان اضافه شود.

مدافع سرخ‌ها پیش از این بازی با انتشار تصویری از عکس تیمی پرسپولیس برای آنها آرزوی موفقیت و پیروزی کرده است. باید دید سرخ‌ها بعد از تساوی‌های سریالی چند هفته اخیر خود این روند را برابر گل‌گهر تغییر خواهند داد و به پیروزی خواهند رسید یا خیر.

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج