فاجعه برای تکواندوی ایران در قهرمانی جهان
پس از حذف ناهید کیانی، آرین سلیمی دارنده مدال طلای المپیک نیز با شکست ناباورانه برابر حریف اوکراینی از دور رقابت های قهرمانی جهان کنار رفت تا روز بد تکواندوی ایران کامل شود.
ایسنا: پس از حذف ناهید کیانی، آرین سلیمی دارنده مدال طلای المپیک نیز با شکست ناباورانه برابر حریف اوکراینی از دور رقابت های قهرمانی جهان کنار رفت تا روز بد تکواندوی ایران کامل شود.

در ادامه رقابت های روز نخست تکواندوی قهرمانی جهان ۲۰۲۵ در ووشی چین، آرین سلیمی نماینده وزن ۸۷+ کیلوگرم ایران و دارنده مدال های طلای المپیک ۲۰۲۴ پاریس و برنز جهان ۲۰۲۳، در مرحله یک هشتم نهایی برابر آندری هاربر از اوکراین به میدان رفت و در پایان با نتیجه ۲ بر یک شکست خورد و خیلی زود از دور رقابت ها کنار رفت.
سلیمی در راند نخست این مبارزه در شرایطی که ۵ بر یک پیش بود در نهایت با نتیجه ۶ بر ۶ شکست خورد.
دارنده مدال طلای المپیک در راند دوم بدون اشتباه ظاهر شد و با نتیجه ۳ بر یک به برتری رسید تا کار به راند سوم و نهایی کشیده شود.
در راند سوم در شرایطی که انتظار می رفت سلیمی به راحتی حریف خود را شکست بدهد، برابر حریف نه چندان مطرح اوکراینی ۴ بر ۳ شکست خورد تا ۷یلی زود از دور رقابت ها کنار برود.
سلیمی پیش از این در دور نخست استراحت کرد، سپس مقابل دنیل گویکوچه آ از کوبا با نتیجه ۲ بر صفر به برتری رسید.
پیش از این ناهید کیانی چهره شاخص و عنوان دار تکواندوی ایران پس از شکست حریف اوکراینی، مقابل فیث دایلون از آمریکا با نتیجه ۲ بر صفر شکست خورد و از دور رقابت ها کنار رفت.
به این ترتیب در روز نخست رقابت های تکواندوی قهرمانی جهان دو چهره شاخص تکواندوی ایران که شانس های اصلی کسب مدال طلا بودند با نمایشی ضعیف حذف شدند.
نظر کاربران
وقتی بجای استفاده از مربی کاربلد خواهرت رو میذاری مربی
سلیمی بعد از المپیک خیلی آماده نبود
غرور کاذب
معرور شده بودن
کار از اول اشتباه بود.. ساعی خیلی خودش رو دست بالا گرفت. تکواندو رو برد توی حاشیه و باند بازی . حالا هم جوابش رو میگیره.. المپیک هم یک اتفاق بود که تموم شد.. اصلا تکواندو کارهای ما اگه مدال هم میگیرند برعکس کشتی فقط روی نقاط قوت شخصی شون هست و فدراسیون هیچ نقشی نداره و فقط افتخارات رو به نام میزنه شایدساعی ورزشکار خوبی بوده ولی دلیل بر اینکه مدیر خوبی هم باشه نیست.. وقتی شطرنج بازهامون میان از رییس فدراسیونشون شکایت میکنن که طبق گفت وزیر که صریحا گفته روسای فدراسیونها حق دادن پست به اعضای خانواده خود رو ندارند چرا این دستور برای هادی ساعی نبود یا ساعی با اونهای دیگه فرق داره.
فاجعه برای تکواندو زمانی رخ داد که امثال نعمت زاده و خانواده اش ساعی به همراه خواهرش وارد تکواندو شدند
بهتر که حذف شدند لا اقل در مراسمات بعد قهرمانی نمیبینمشان
ی مدال آوردن تو المپیک ی جوری فاز گرفتن که نگو پسره جلو مسولین فاز گرفته بود اینگار تا آخر عمر مدل های طلا برا خودشه.
این همه غرور کاذب برا چیه من نمیدونم
غرور و تکبر زیاد مخصوصا سلیمی که خیلی خودشا سطح بالا می دونست و خانم کیانی هم که زیاد بزرگش کرده بودن.. تو همه کشورها از اینا داریم.. اینم حذفشون
سلیمی برابر با غرور پوشالی و تو خالی.. قدش امتیازش بود و غرور بی نهایتش جوابش همینه...
کاش تکواندو. وارد حاشیه نشده بود
من خیلی ناراحت شدم
ایران همیشه واسم عزیزه
اما فکر کنم بازیکنان دختر تکواندو را وارد حاشیه کردن وآقای ساعی و خوارش هم دفاع اشتباه کردن و تکواندو دارای باری منفی شد و مردم کمی ناراحت شدن و این شد نتیجه اش
شکست درسی برای بهتر شدن هست باید از این شکست تجربه و اخلاق ورزشی را یاد بگیرند که مهم تمرین اصل ورزش است و مهارتشان را افزایش بدهند... امیدوارم شرایط فدراسیون هم درست بشه و به جای حاشیه رفتن روی بچه ها کارکنه..
وقتی رییس فدراسیون یک فدراسیون خانوادگی میکنه و مربیان کاربلد کنار میگذاره با غرور کاذبش یک فدراسیون و ورزشکارهاش نابود میکنه