۱۵۶۶۸۰۵
۷۳۴
۷۳۴
پ

تصمیم ویژه اوسمار در خصوص عالیشاه و بیفوما برای دربی

با آماده شدن امید عالیشاه و بیفوما، اوسمار انتخاب سختی میان این دو بازیکن برای دربی خواهد داشت.

همشهری آنلاین: پرسپولیس با اوسمار ویرا تبدیل به تیمی هجومی و با طراوت شده است و این موضوع را می‌توان در دو بازی آخر این تیم دید. او در مدت زمان حضورش در پرسپولیس در هیچ شرایطی ترکیب تیمش را دفاعی نچیده و همواره سعی کرده که بازی تماشاگر پسند در کنار فوتبال مالکانه را در دستور کار تیمش قرار دهد.

اوسمار به عنوان سرمربی فقط یک دربی را تجربه کرده است که آن هم مقابل تیم جواد نکونام بود. در آن مقطع پرسپولیس برای رسیدن به صدر جدول به برد نیاز داشت اما استقلال به تساوی راضی بود و در نهایت هم به خواسته خود رسید. اما الان شرایط فرق کرده و تساوی نه باب میل اوسمار است و نه ساپینتو.

0

هر دو مربی نشان داده‌اند که به فوتبال تهاجمی بیشتر بها می‌دهند و همواره ترکیب تیم‌شان را هجومی چیده‌اند. غیر از این مساله هر دو مربی ترجیح می‌دهند به بازیکنانی میدان دهند که سابقه خوبی در دربی دارند.

یکی از این بازیکنان امید عالیشاه است که معمولا مرد اول دربی‌ها بوده است. طبیعی است در چنین شرایطی اوسمار؛ کاپیتان تیمش را به تیوی بیفوما ترجیح دهد. امید در بازی با شمس آذر بعد از دو هفته دوری از میادین به ترکیب سرخپوشان برگشت و تقریبا آماده نشان داد. در این بین بیفوما از دیروز برای دربی استارت زد و به نظر اوسمار برای 30 دقیقه پایانی و استفاده از او برنامه خاصی داشته باشد.

عالیشاه سابقه 3 بار گلزنی به استقلال را در کارنامه دارد و بیفوما هم انگیزه زیادی برای این بازی خاص دارد.

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج