۱۵۶۷۸۷۶
۱۰۷۳
۱۰۷۳
پ

خطری که این روزها جان ایرانی‌ها را تهدید می‌کند

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون در استان یزد هزار و ۱۱۸ تست مثبت آنفلوانزا و ۱۳ مورد فوتی در این خصوص ثبت شده است.

مهر: سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون در استان یزد هزار و ۱۱۸ تست مثبت آنفلوانزا و ۱۳ مورد فوتی در این خصوص ثبت شده است.

2085003_833

مسعود شریفی در چهارمین کمیته مقابله با بیماری‌های حاد تنفسی با محوریت آنفلوانزا که با حضور رؤسای دانشگاه‌های استان، مسئولان آموزش و پرورش، مدیر کل بحران استانداری و سایر دستگاه‌ها برگزار شد افزود: از هفته سوم آبان ماه با همه‌گیری این بیماری در استان مواجهه شدیم و در حال حاضر از آستانه هشدار فراتر رفته‌ایم.

وی اظهار داشت: درصد تست‌های مثبت کووید ۱۹ هم به پایین‌ترین حد خود رسیده است.

وی تصریح کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون هزار و ۱۱۸ تست مثبت آنفلوانزا در استان ثبت شده و ۱۳ مورد فوتی داشتیم که ۶ مورد مربوط به ابتدای فصل تابستان و ۷ مورد هم تا هفته گذشته ثبت شده است که بیشتر مربوط به سالمندان و بیماران زمینه‌ای است.

 

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج