۱۵۷۰۹۹۰
۲۰۵
۲۰۵
پ

رافت: پرسپولیس نباید اجازه می‌داد بازی به پنالتی برود

پیشکسوت باشگاه پرسپولیس درباره دیدار این تیم برابر تراکتور گفت: پرسپولیس می‌توانست اجازه ندهد بازی به پنالتی برود چرا که بیرانوند پنالتی‌گیر است. همچنین کریم باقری برای آذربایجان و احترام به او واجب است.

پایان رافت، پیشکسوت فوتبال ایران و باشگاه پرسپولیس درباره شکست این تیم برابر تراکتور در جام حذفی، اظهار کرد: بازی فوق‌العاده حساسی بود، تقریبا حالت فینال را داشت و متاسفانه یک تیم حذف شد. تراکتور در ۱۵ دقیقه نخست خیلی خوب بازی کرد و چند موقعیت گل داشت که تبدیل به گل نشد. پیام نیازمند خیلی خوب عمل کرد. در ۳۰ دقیقه بعد بازی‌ متعادل شد اما پرسپولیس سعی در اداره بازی داشت.

0

پرسپولیس نباید اجازه می‌داد بازی به پنالتی برود

پیشکسوت پرسپولیس ادامه داد: در نیمه دوم تراکتور خیلی فشار آورد و ضد حمله‌های خوبی انجام می‌داد. جذابیت فوتبال به همین است و پرسپولیس این شانس را داشت که با ده نفره شدن تراکتور در ۳۰ دقیقه کار را تمام کند. اوسمار تعویض‌های زیادی هم انجام داد و سعی کرد در ۱۵ دقیقه آخر با دوندگی، فشار و پرس از بالا نتیجه را تغییر دهد. پرسپولیس می‌توانست اجازه ندهد بازی به پنالتی برود چرا که بیرانوند پنالتی‌گیر است و شرایط روحی خوبی دارد. دیدیم که چقدر این موضوع سخت شد و پرسپولیس علی‌رغم بازی خیلی خوبی که انجام داد حذف شد. البته پرسپولیس شرایط قهرمانی در لیگ را دارد.

کریم باقری برای آذربایجان است و باید احترام بگذاریم 

پایان رافت درباره اینکه گفته شد به کریم باقری و افشین پیروانی فحاشی شده، بیان کرد: از تلویزیون بازی را می‌دیدم و تلویزیون هم صدا را کم می‌کند که کار خوبی است. این موضوع را من هم شنیدم که به این دو فحاشی شده که کار درستی نیست. این کار به شدت محکوم می‌شود و فرقی نمی‌کند به چه شخصی باشد و در کدام ورزشگاه باشد. کار زشتی است و هواداران باید تیم خود را تشویق کنند. کریم باقری برای آذربایجان است و برای تراکتور هم زحمت کشیده است. احترام گذاشتن به او واجب است. وقتی تعداد کسانی که این کار را می‌کنند زیاد می‌شود قابل کنترل نیست. 

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

.بهترین فیلم‌های روز دنیا

اینجا ببینید

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج