۱۵۷۳۶۰۴
۴ نظر
۸۴۸
۴ نظر
۸۴۸
پ

بهت دانش‌آموزان از شوت روبرتو کارلوسی معلم ریاضی

ویدئویی جالب در فضای مجازی منتشر شده که مورد استقبال قرار گرفته است.

برترین‌ها:  ویدئویی جالب در فضای مجازی منتشر شده که مورد استقبال قرار گرفته است.  در این ویدئو، یک معلم ریاضی شرطی متفاوت با دانش‌آموزانش می‌گذارد و می‌گوید اگر بتواند توپ را گل کند، از آن‌ها امتحان ریاضی می‌گیرد و در غیر این صورت، امتحانی در کار نخواهد بود.

در ادامه، معلم توپ را با ضربه‌ای غیرمنتظره و تماشایی، شبیه به شوت‌های معروف روبرتو کارلوس، روانه دروازه می‌کند و توپ به شکلی باورنکردنی تبدیل به گل می‌شود. این اتفاق دانش‌آموزان را که امیدوار بودند از امتحان معاف شوند، در بهت و شوک فرو می‌برد و لحظه‌ای مفرح و دیدنی را رقم می‌زند.

پخش-نشدن-ویدئو

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • کاربر

    ای بنازمش عجب گلی زد

  • ناشناس

    با توپ لاکی خخ معلومه کات بر میداره چون‌ سبک هسته‌

  • 111

    اینو بذارن رئیس فدراسیون باور کنین قهرمان جام جهانی میشیم

  • ناشناس

    ما ۲۰ سال قبل از روبرتو کارلوس از این ضربات کاتدار میزدیم. چیزی که بهش میگن دریبل زیدانی رو سال ۶۹ یکی از هم‌خدمتیام به نام ناصر محمدی انجام میداد.

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج