۱۵۷۷۵۶۳
۴ نظر
۴۱۷۷
۴ نظر
۴۱۷۷
پ

شرق: آمریکا به دنبال سناریوی شیلی برای ایران است

در اوایل دهه ۷۰ میلادی و با روی کار آمدن دولت سالوادور آلنده در شیلی که هدف کوتاه‌کردن دست شرکت‌های آمریکایی از منابع طبیعی کشور را دنبال می‌کرد، با تحریک عوامل بیگانه تظاهرات مخالفان دولت تشدید شد.

روزنامه شرق نوشت: در اوایل دهه ۷۰ میلادی و با روی کار آمدن دولت سالوادور آلنده در شیلی که هدف کوتاه‌کردن دست شرکت‌های آمریکایی از منابع طبیعی کشور را دنبال می‌کرد، با تحریک عوامل بیگانه تظاهرات مخالفان دولت تشدید شد.

546

آنها با نمایش قابلمه‌ها وانمود می‌کردند سیاست‌های دولت ملی‌گرای آلنده موجب گسترش فقر شده‌ و آنها چیزی برای خوردن ندارند. همین اتفاق ساده اهمیت یک سلاح جدید را بر ناظران و تحلیلگران اثبات کرد: استفاده قدرت‌های بیگانه از جمعیت فقیر یا مورد تهدید فقر به‌ عنوان ابزاری برای تحت فشار گذاشتن دولت‌های کمترمطیع.

در سال‌های گذشته، تحریم صنعت نفت ایران از سوی دولت آمریکا با این هدف شکل گرفت که با محدودیت سرمایه‌گذاری در حوزه نفت و گاز، از یک‌ سو ظرفیت تولیدی کشور کاهش بیابد و از سوی دیگر محدودیت تدریجی درآمد ارزی اقتصاد، کشور را در مسیری پیش ببرد که با گسترش فقر، زمینه برای آشوب‌های اجتماعی و در نهایت نمایش قابلمه‌های خالی آماده شود. برقراری تحریم‌ها و ایجاد محدودیت برای کسب درآمد ارزی ایجاب می‌کرد دولت تلاشی جدی برای حمایت از معیشت اقشار کم‌درآمد به کار گرفته‌ و با اجرای سیاست‌های هوشمندانه، گسترش فقر بر اثر تشدید و تداوم تحریم‌ها را به حداقل برساند و به بیان دقیق‌تر، مانع از تحمیل بار تحریم بر دوش اقشار کم‌درآمد و طبقه متوسط ‌شود.

Native Ad

وب گردی

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

نظر کاربران

  • ناشناس

    یعنی الان ما در ناز و نعمتیم؟؟؟

  • سپهر

    بیسواد کلاش و دروغگویی که این مطلب رو‌نوشتی آلنده یک کمونیست بود نه ملی گرا و هدفش کوتاه کردن دست آمریکا برای دادن کل کشور به شوروی بود مثل همه ی کمونیست های بی وطن دیگه

  • ناشناس

    پنجاه سال به مردم زور گفتین و حالا بهانه غرب رو‌میارین

  • ناشناس

    مرگ آمزیکا و مزدورانش

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج