۱۵۷۸۸۲۷
۲۷۱۰
۲۷۱۰
پ

ایران برای ۷ کشور عربی خلیج فارس خط‌ونشان کشید!

۵۰ سال پیش استفاده از عنوان جعلی برای خلیج فارس برای نامگذاری یک خبرگزاری عربی باعث تنش بین ایران و ۷ کشور عربی حاشیه خلیج فارس شد.

اطلاعات آنلاین:  در میانه دی ماه ۱۳۵۴ وزرای ارتباطات ۷ کشور عراق، عربستان سعودی، کویت، امارات متحده عربی، قطر، بحرین و عمان تصمیم گرفتند که یک خبرگزاری مشترک به نام خبرگزاری خلیج عربی تاسیس کنند.

340228

۱۶ دی ۱۳۵۴ عباسعلی خلعت‌بری وزیر وقت خارجه در یک جلسه رسانه‌ای این اقدام کشورهای عربی را محکوم کرد. ایران همچنین ۷ سفیر خود را از این ۷ کشور به تهران فراخواند. خبرهای این رویداد را به نقل از روزنامه اطلاعات ۱۷ دی ۱۳۵۴ بخوانید.

340230

340231

340227

340224

340225

340232

 

Native Ad

وب گردی

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج