چرخش ۱۸۰ درجهای وزارت خارجه نسبت به خبر مذاکرات!
سخنگوی وزارت امور خارجه با رد اخبار منتشرشده درباره مذاکرات احتمالی ایران و آمریکا اعلام کرد: گزارشهای فعلی در این خصوص کذب است و تاکنون هیچ تصمیمی درباره آغاز گفتوگوها اتخاذ نشده است.
ایسنا: سخنگوی وزارت امور خارجه با رد اخبار منتشرشده درباره مذاکرات احتمالی ایران و آمریکا اعلام کرد: گزارشهای فعلی در این خصوص کذب است و تاکنون هیچ تصمیمی درباره آغاز گفتوگوها اتخاذ نشده است.

وی با تأکید بر اینکه مردم نباید تحت تأثیر فضای رسانهای قرار بگیرند، افزود مواضع رسمی کشور تنها از مجاری معتبر اطلاعرسانی خواهد شد.
نظر کاربران
از ترس هول شدن
ترامپ دیروز گفت سه روز بعد می بینیم کی راست میگه
انقدر خودتو تحقیر نکن مثلا وزیری یا برو سه شرط رو قبول مستقیم اونم یا بشین سرجات تا ترامپ براتون تصمیم بگیره
این جماعت دست از دروغ و خیانت به ملت ایران برنمی دارن.
الهی بمیرین که اینقدر باروح وروان مردم بازی میکنید
یا ... باج میده یاحمله نطامی
زورشون گرفته یکی خبر مذاکره رو زودتر اعلام کرده
میگن اول ما باید اعلام کنیم
وقتی ترامپ گنده غربگداها مرتب میچرخه ما چرا نچرخیم
نه به مذاکره
پدر مردم در اومد بس کنین این بازی موش و گربه رو!!!! نیم قرنه مردم رو تو بن بست فقر و مشکلات نگه داشتین به خدا قسم ما مردم ایران اصلا از ادامه این مسخره بازی ها راضی نیستیم!!! دیگه ثابت شده که ما باختیم و ادامه این رفتارها باعث نابودی و ویرانی کامل ایران میشه از ما گفتن!!!!
شما و هیچ کس دیگه حق ندارین به نام ملت در برابر ابرقدرتی که دنیا ازش حساب می بره شاخ و شونه بکشین که این وسط ملت باید تاوان پس بدن!!!!!
خواهیم دید !!!