۱۵۸۰۴۵۲
۸۶۰
۸۶۰
پ

جزئیات قرارداد مهاجم پرسپولیس با استقلال لو رفت

باشگاه استقلال در ابتدای فصل عیسی آل‌کثیر را خرید اما از او رونمایی نکرد.

همشهری آنلاین: مدیران استقلال در فصل نقل‌وانتقالات تابستانی طی یک‌حرکت بسیار جنجالی با عیسی آل‌کثیر قرارداد امضا کردند. هواداران استقلال از حضور بازیکن سابق پرسپولیس که سابقه گلزنی به تیم محبوبشان را دارد اصلا راضی نبودند و برای همین اوضاع برای عیسی پیچیده شد.

مدیران استقلال به‌دلیل خشم هواداران استقلال از آل‌کثیر به شکل رسمی رونمایی نکردند و انتظار داشتند پس از گذشت چند روز آب‌ها از آسیاب بیافتد اما چنین اتفاقی رخ نداد و فشارها آنقدر زیاد شد که آبی‌ها مجبور شدند قرارداد عیسی را فسخ کنند.

0

عیسی آل‌کثیر ابتدا برای فسخ، تمام مبلغ قرارداد خود را درخواست کرد اما پس از جلسات فشرده، این مبلغ دچار کاهش شد و عیسی از استقلال به ملوان رفت.

محمدحسین میثاقی مجری برنامه فوتبال برتر دیشب در مورد قرارداد آل‌کثیر گفت: “باشگاه استقلال در ابتدای فصل عیسی آل‌کثیر را خرید اما از او رونمایی نکرد. عیسی بابت صفر دقیقه بازی برای استقلال، ۱۵ میلیارد تومان دریافت کرده است”.

در مورد این مبلغ روایت‌های مختلفی وجود داشت. رسانه‌ها مبالغی بین 10 تا 18 میلیارد تومان را در این مورد اعلام می‌کردند اما حالا میثاقی مدعی شده است که آل کثیر با دریافت 15 میلیارد تومان پذیرفته که قراردادش را با استقلال فسخ کند.

Native Ad

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج