۱۵۸۱۷۱۲
۶۴۰
۶۴۰
پ

خبر تازه زاکانی درباره ساخت پناهگاه‌ برای جنگ احتمالی

شهردار تهران گفت: در ۳۵۲ محله تهران تلاش می‌کنیم که پارکینگ پناهگاه ساخته شود. ۸ طبقه زیرسطحی به عنوان پارکینگ استفاده می‌شود ودر زمان جنگ به عنوان پناهگاه مورد استفاده خواهد بود که امیدواریم جنگی رخ ندهد.چند مورد لکه‌گذاری شده که ۶ تا ۸ طبقه از آن پارکینگ- پناهگاه است و چهار طبقه خدماتی خواهد بود.

همشهری آنلاین: علیرضا زاکانی شهردار تهران در حاشیه سیصد و نود و هفتمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران اظهار کرد:در ۳۵۲ محله تهران تلاش می‌کنیم که پارکینگ پناهگاه ساخته شود. ۸ طبقه زیرسطحی به عنوان پارکینگ استفاده می‌شود و در زمان جنگ به عنوان پناهگاه مورد استفاده خواهد بود که امیدواریم جنگی رخ ندهد. چند مورد لکه‌گذاری شده که ۶ تا ۸ طبقه از آن پارکینگ- پناهگاه است و چهار طبقه خدماتی خواهد بود و این خدمات در زمان بحران نیز ضروری است.

9

وی افزود: امیدواریم رخ ندهد اما ممکن است این دیوانگان بخواهند یکبار دیگر ملت را امتحان کنند که قطعا مشت محکم‌تری می‌خورند. به هرشکل دشمن به دنبال این است کشور را در شرایط نه جنگ و نه صلح قرار دهد. نباید جنگ کل شهر را به اضطراب بکشد.

Native Ad

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

کماکل، فراتر از الکل

تولید کننده انواع ضدعفونی کننده‌های اسانس دار

مشاهده اطلاعات بیشتر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج