۱۵۸۳۰۲۸
۳ نظر
۳۰۳۹
۳ نظر
۳۰۳۹
پ

نماینده سابق مجلس افغانستان در کرج ترور شد

نماینده سابق مجلس افغانستان از ولایت غور، روز سه‌شنبه در شهر کرج هدف حمله مسلحانه قرار گرفت و بر اثر اصابت دو گلوله به شدت زخمی شد. منابع آگاه از وخامت وضعیت وی خبر داده و اعلام کردند که او در یکی از بیمارستان‌های ایران بستری است.

ایسنا: منابع خبری افغان گفته‌اند که «کریم الدین رضازاده» نماینده سابق مجلس افغانستان، در ایران هدف گلوله قرار گرفت.

6378088

مهاجمان ناشناس سوار بر موتورسیکلت به سمت رضازاده تیراندازی کرده و از محل متواری شده‌اند. این حمله روز سه‌شنبه، ۲۴ فوریه رخ داد. منابع افزودند که دو گلوله به آقای رضازاده اصابت کرده و وضعیت او  وخیم گزارش شده است. او در یکی از بیمارستان‌های ایران تحت درمان قرار دارد.

مقامات ایران تاکنون به طور رسمی درباره این تیراندازی اظهار نظری نکرده‌اند.

این حمله باعث واکنش عطا محمد نور، والی سابق بلخ، شد که از طالبان خواست از مسیری که او آن را "خشونت، جنایت و خونریزی" توصیف کرد، دست بردارند.

اگرچه نور مستقیما طالبان را به انجام این حمله متهم نکرد، اما هشداری تند صادر کرد. او در پستی در ایکس خطاب به طالبان نوشت: ما را به جنگ، مبارزه و خونریزی دعوت یا مجبور نکنید. از خشونت دوری کنید و کشور را بیش از این به سمت  درگیری و بحران سوق ندهید. افغانستان بیش از هر زمان دیگری به خردورزی، خویشتن‌داری و پایان دادن به خونریزی نیاز دارد.

این تیراندازی در بحبوحه نگرانی‌های چهره‌های سیاسی افغانستان که در خارج از کشور زندگی می‌کنند، رخ داده است. 

طالبان تاکنون در مورد حمله به رضازاده اظهار نظری نکرده‌اند.

Native Ad

خبرفوری: کچل ها بزودی منقرض میشوند

معرفی شامپو ضد ریزش مو در برنامه زنده صدا سیما!!

سفارش محصول

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

Bartarinha Native Ads

نظر کاربران

  • ناشناس

    بدررررررررررررررررررک

  • ناشناس

    ما که در ایران خیلی امنیت داشتیم الان افغان ها هم از این موهبت... بی نصیب نیستند

  • ناشناس

    باعث تأسفه الان این دومین ترور
    کشور دیگه هر کی به هرکس شده
    ظاهراً از تگزاس فقط همینش به ما رسید

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج