۱۵۸۳۳۹۴
۱۲۶۹
۱۲۶۹
پ

این مناطقِ ایران به‌زودی یخ می‌زنند

با نفوذ توده هوای سرد به کشور، طی ساعات آینده دمای هوا در استان‌های شمال‌غرب و غرب به‌طور محسوسی کاهش می‌یابد و شرایط برای وقوع یخبندان گسترده فراهم می‌شود.

چندثانیه: برای فردا با ادامه ریزش سرما به کشور شاهد کاهش محسوس دما در استان های شمال غربی و غربی کشور خواهیم بود و هوای این نواحی شدیداً سردتر از نرمال خواهد شد.

photo_2026-02-27_23-29-01

اما با توجه به این شرایط، گرما در نواحی مرکزی و فلات مرکزی کشور پرس شده و استان های فلات مرکزی و شمال شرق کشور برای فردا با هوایی نسبتاً گرم همراه خواهند بود.

اما طی روزهای آینده و با گسترش هوای سرد در استان های مرکزی و نیمه شرقی کشور نیز شاهد گسترش یخبندان و دماهای زیر صفر در کشور خواهیم بود.

 

 

حرکت عجیب مجری، روی آنتن زنده صدا و سیما!

سفارش محصول
Desktop Banner Mobile Banner

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج