۱۵۸۴۷۳۷
۸۸
۸۸
پ

ادعای المیادین درباره لابی کشورهای عربی برای پایان دادن به جنگ

المیادین از فشار لابی های عربستان و امارات به آمریکا برای پایان دادن به جنگ خبر داد.

ایسنا: یک منبع آگاه آمریکایی به شبکه المیادین اعلام کرد که برخی کشورهای عربی در تلاش‌ هستند مانع ادامه جنگ علیه ایران شوند، زیرا این جنگ خسارت‌های سنگینی به آن‌ها وارد کرده است.

63770574

این منبع امروز (جمعه) تأکید کرد که کشورهای عربی، با محوریت عربستان و امارات، از طریق گروه‌های لابی‌ در واشنگتن در تلاش هستند از تداوم جنگ علیه ایران جلوگیری کنند.

به گفته این منبع، تمایل برای توقف جنگ به‌ویژه به دلیل آشفتگی در بازارهای مالی و اختلال در روند صادرات نفت افزایش یافته است؛ چراکه این مسائل خسارت‌های بزرگی به کشورهای عربی وارد می‌کند.

این در حالی است که آمریکا و رژیم صهیونیستی به تجاوزات خود علیه ایران ادامه می‌دهند که این امر موجب اختلال در فعالیت‌های اقتصادی و تجاری، نوسان در قیمت‌های نفت و همچنین توقف تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز شده است.

محتوای حمایت شده

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج