پایان جلسه مهم AFC بدون تصمیم نهایی
کنفدراسیون فوتبال آسیا پس از جلسه مجازی خود اعلام کرد برنامه مسابقات نخبگان در حال بررسی است.
ورزش سه: کنفدراسیون فوتبال آسیا پس از جلسه مجازی خود اعلام کرد برنامه مسابقات نخبگان در حال بررسی است.

به گفته یک منبع نزدیک به روزنامه الریاضیه، کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) روز چهارشنبه جلسه مجازی خود را با حضور نمایندگان فدراسیونهای غرب آسیا که به مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا راه یافته بودند برگزار کرد و بدون تعیین تاریخ مشخصی برای مسابقات خانگی و خارج از خانه این مرحله به پایان رساند.
این منبع اعلام کرد که کنفدراسیون فوتبال قارهای هیچ راه حل پیشنهادی برای تغییر زمان مسابقات ارائه نکرده است. داتو ویندزور، دبیرکل AFC نیز تأیید کرد که فدراسیون قارهای هنوز به تصمیمی نرسیده است.
وی در پاسخ به سؤال الریاضیه در مورد نتیجه جلسه گفت: «به محض اینکه از طریق کمیته سازماندهی مسابقات AFC به تصمیمی برسیم، تمام نتایج را اعلام خواهیم کرد.»
لازم به ذکر است کنفدراسیون فوتبال آسیا مسابقات رفت و برگشت مرحله یک هشتم نهایی باشگاههای غرب آسیا که شامل الهلال (عربستان سعودی) مقابل السد (قطر)، الاهلی (عربستان سعودی) مقابل الدحیل (قطر)، الاتحاد (عربستان سعودی) مقابل الوحده (امارات متحده عربی) و شباب الاهلی (امارات متحده عربی) مقابل تراکتور (ایران) میشد را به تعویق انداخت.
ارسال نظر