۱۵۸۵۹۵۹
۴۱۴۱
۴۱۴۱
پ

محتوای نامه دادستان کل کشور به سه مقام مسئول

دادستان کل کشور به سه مقام مسئول برای پیگیری جنایات آمریکایی صهیونیستی در ایران نامه نوشت.

شرق: دادستان کل کشور به سه مقام مسئول برای پیگیری جنایات آمریکایی صهیونیستی در ایران  نامه نوشت.

edce26ea-d3e4-424e-beac-9f735d7c2caf

دادستانی کل کشور با ارسال نامه‌های جداگانه به وزیر امور خارجه، دادستان تهران و دبیرکل سازمان ملل پیگیری جنایات آمریکایی صهیونیستی در کشور را خواستار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد موحدی‌آزاد با ارسال نامه‌های جداگانه به عباس عراقچی وزیر امور خارجه، علی صالحی دادستان تهران و آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل، پیگیری و رسیدگی به جنایات آمریکا و رژیم صهیونیستی از جمله حمله به مدرسه شجره طیبه میناب، حمله به ذخایر نفتی در تهران، بمباران مناطق مسکونی و بیمارستان‌ها و ترور شخصیت‌های برجسته سیاسی و نظامی در جمهوری اسلامی ایران را خواستار شد.

دستور دادستان کل کشور برای انجام تحقیقات در مورد خسارات وارده به جان و مال شهروندان

دادستان کل کشور در نامه‌ به دادستان تهران دستور داد که نسبت به انجام تحقیقات جامع برای جمع‌آوری ادله (مستندات، تصاویر ماهواره‌ای، گزارش‌های پزشکی قانونی شهادت شهود و گزارش‌های رسمی) در مورد خسارات وارده به جان و مال شهروندان صادر و با بهره‌گیری از ظرفیت قانونی مقابله با نقض حقوق بشر و اقدامات ماجراجویانه تروریستی آمریکا در منطقه مصوب ۱۳۹۶ و قانون مجازات اسلامی نسبت به تعقیب و محاکمه عاملان و آمران این جنایات و جبران خسارات وارده اقدام شود.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج