۱۵۸۶۸۱۸
۴۱۶۶
۴۱۶۶
پ

گزارش گروسی درباره آسیب به مرکز هسته‌ای دیمونا

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA) اعلام کرد که پس از حملات موشکی ایران به شهر دیمونا در جنوب سرزمین‌های اشغالی، هیچ نشانه‌ای از آسیب دیدن مرکز هسته‌ای نقب در این منطقه مشاهده نشده است.

ایسنا: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی (IAEA) اعلام کرد که پس از حملات موشکی ایران به شهر دیمونا در جنوب سرزمین‌های اشغالی، هیچ نشانه‌ای از آسیب دیدن مرکز هسته‌ای نقب در این منطقه مشاهده نشده است.

63729051

این آژانس با صدور بیانیه‌ای افزود: تاکنون هیچ گونه افزایش غیرعادی در سطح رادیواکتیو منطقه ثبت نشده است.

رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، ضمن تأکید بر لزوم «حداکثر خویشتنداری نظامی به ویژه در مجاورت تأسیسات هسته‌ای»، از رصد مستمر تحولات خبر داد.

گزارش‌ها حاکی است در پی شلیک چندین موشک از سوی ایران به سمت دیمونا، ده‌ها صهیونیست در این شهر زخمی شدند. این حملات در چارچوب عملیات تلافی‌جویانه وعده صادق ۴ ایران در پاسخ به حملات تجاوزکارانه مشترک آمریکا و رژیم صهیونیستی که از ۹ اسفند آغاز شدند و حملات آنها علیه تاسیسات هسته‌ای ایران صورت گرفته است.

 

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج