۱۵۸۶۹۶۸
۹۰۳
۹۰۳
پ

ورود یک میلیون و ۳۳۳ هزار خودرو به گیلان

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان گفت: طی ۲۳ روز گذشته، بالغ بر یک میلیون و ۳۳۳ هزار خودرو به استان وارد شده است.

ایسنا: فریبرز مرادی با اشاره به وضعیت تردد در محورهای مواصلاتی استان گیلان، اظهار کرد: در بازه ۲۵ اسفند ۱۴۰۴ لغایت دوم فروردین ۱۴۰۵، تعداد ۴۹۵ هزار و ۸۲۴ دستگاه وسیله نقلیه وارد استان شده است.

وی بیشترین میزان ورودی را از طریق آزادراه قزوین - رشت با ۲۵۳ هزار و ۶۵۰ دستگاه وسیله نقلیه و پس از آن، محور رامسر - چابکسر با ۱۴۷ هزار و ۲۱۱ دستگاه وسیله نقلیه دانست و افزود: شاهد کاهش چهار درصدی ورود به استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته هستیم.

0

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای گیلان از خروج ۳۶۰ هزار و ۸۵۴ دستگاه وسیله نقلیه از استان خبر داد و بیان کرد: کاهش ۶ درصدی در خروج از استان داشتیم.

مرادی متوسط تردد در محورهای مواصلاتی استان را ۶۸۷ دستگاه وسیله نقلیه در ساعت دانست و بیان کرد: محور لاهیجان - لنگرود پرترددترین محور مواصلاتی استان در این هفت روز بوده است.

وی همچنین از ورود یک میلیون و ۳۳۳ هزار و ۸۷۱ دستگاه وسیله نقلیه به استان طی ۲۳ روز گذشته(از ۹ اسفند ۱۴۰۴ لغایت دوم فروردین ۱۴۰۵) خبر داد و تاکید کرد: همچنین شاهد خروج یک میلیون و ۲۷ هزار و ۵۵۱ دستگاه وسیله نقلیه از استان بودیم. از ۹ اسفند ۱۴۰۴ تاکنون، انباشت خودروها در استان به ۳۰۶ هزار و ۳۲۰ خودرو رسیده است.

مدیرکل راهداری گیلان با بیان اینکه تردد در محورهای اصلی استان عادی و روان است، اضافه کرد: محور پونل - خلخال به دلیل نبود ایمنی کافی تا اطلاع ثانوی مسدود است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج