۱۵۸۷۴۹۵
۳۳۱۵
۳۳۱۵
پ

خطوط تولید شرکت فولاد خوزستان متوقف شد

شرکت فولاد خوزستان در اطلاعیه ای اعلام کرد: به دنبال حمله‌ دشمن آمریکایی‌صهیونیستی به این شرکت در روز جمعه، تمام تلاش خود را برای از سرگیری خطوط تولید در کوتاه ترین زمان ممکن به کار خواهد گرفت.

ایرنا: شرکت فولاد خوزستان در اطلاعیه ای اعلام کرد: به دنبال حمله‌ دشمن آمریکایی‌صهیونیستی به این شرکت در روز جمعه، تمام تلاش خود را برای از سرگیری خطوط تولید در کوتاه ترین زمان ممکن به کار خواهد گرفت.

172726370

در این اطلاعیه آمده است: به اطلاع آحاد ملت شریف ایران اسلامی می‌رساند طبق آخرین بررسی های صورت گرفته، به دنبال حمله‌ دشمن آمریکایی‌صهیونیستی به شرکت فولاد خوزستان کارخانجات احیا ۲، مگامدول زمزم۳ و فولادسازی دچار اصابت شده که در پی آن خطوط تولید شرکت متوقف شده است.

پس از حضور گروه‌های آتش‌نشانی و امدادی و مهار حوادث، کارشناسان شرکت نسبت به پایدار کردن شرایط و برآورد خسارات وارد عمل شده اند.

این اطلاعیه می افزاید: به نمایندگی از طرف کلیه کارکنان شرکت فولاد خوزستان به محضر هم‌میهنان گرامی، مشتریان وفادار، سهامداران محترم و سایر ذینفعان این شرکت اطمینان می‌دهیم که با استعانت از خداوند متعال و تکیه بر اراده‌ای فولادین تمام تلاش خود جهت استارت مجدد خطوط تولید این شرکت در کوتاه‌ترین زمان ممکن را به کار گرفته و تا پای جان برای اعتلای صنعت ایران بکوشیم.

به گزارش ایرنا معاون امنیتی، انتظامی استاندار خوزستان اعلام کرد: به دنبال وقوع حمله هوایی به یکی از سوله‌های خالی شرکت فولاد خوزستان، ۱۶ نفر بدلیل موج انفجار و جراحت سطحی مصدوم شدند.

پیش از این نیز شهرک صنعتی اندیمشک و شهرک شماره پنج اهواز مورد حمله رژیم صهیونیستی و آمریکا قرار گرفته بودند که باعث مصدوم شدن تعدادی از کارکنان و شهادت یک نفر شد.

عزت الله زارعی سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت با تاکید به اینکه حمله به واحدهای تولیدی باید متوقف شود، گفت: بر اساس قواعد پذیرفته‌شده جهانی، واحدهای صنعتی و تولیدی که فعالیت غیر نظامی دارند، باید از آسیب و تهدید مصون باشند. این موضوع در اسناد و کنوانسیون‌های بین‌المللی نیز مطرح شده و پیش‌تر نیز در ارتباط با برخی حملات مشابه به شهرک‌های صنعتی، وزارت صمت این اقدامات را محکوم کرده است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج