۱۵۸۷۷۶۶
۵۵۸۶
۵۵۸۶
پ

چرا اسرائیل اخبار ترورها را زودتر منتشر می‌کند؟

اسرائیل و شبکه‌های وابسته به آن، رسانه را بخشی از میدان جنگ اطلاعاتی کرده‌اند.

خبرگزاری فارس: رضا مطهری، کارشناس خبرگزاری فارس، درباره اخبار ترورها می‌گوید: اسرائیل و شبکه‌های وابسته به آن، رسانه را بخشی از میدان جنگ اطلاعاتی کرده‌اند.

2

انتشار اخبار شوک‌آور در ساعات مشخص شب، حتی بدون منابع رسمی، هدفش ایجاد التهاب و تحت تأثیر قراردادن افکار عمومی است، نه اطلاع‌رسانی واقعی. مانند خبرهای کذب درباره شخصیت‌های بلندپایه نظامی و امنیتی ایران، مثل سردار رادان.

در این شرایط، پیگیری‌ها و تماس‌های سریع مسئولان می‌تواند فرصتی برای جمع‌آوری اطلاعات توسط دشمن باشد.

از طرفی، کسی که عملیات ترور انجام داده، دقیقاً می‌داند هدف چیست و در چه موقعیتی انجام شده. طرف مقابل برای تأیید نهایی، نیازمند بررسی دقیق میدانی و امنیتی است.

این فاصله زمانی طبیعی، مثل زمانی است که دزد زودتر از صاحبخانه از سرقت باخبر می‌شود، اما صاحبخانه باید بررسی کند دقیقاً چه چیزی از دست رفته است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج